Florida: 6.859 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Mindy Heilman is een top producerende vastgoedadviseur met een lange succesvolle track record in de Noordelijke Palm stranden. Er is geen substituut voor ervaring en kennis bij het zoeken om te kopen, verkopen of investeren in een huis. Zij en haar partner hebben samen 45 jaar verkoop-, marketing- en onderhandelingservaring. Hun succes is gebouwd op verwijzingen van gelukkige en tevreden klanten. 85% van hun bedrijf is referral gebaseerd als gevolg van hun toewijding aan hun klanten. Ze zijn trots op de relaties gebouwd en altijd meedogenloos werken namens de klant om hen te helpen hun vastgoeddoelen te bereiken. Met een oprechte liefde voor het werken met mensen, onroerend goed is de perfecte pasvorm voor Mindy. Haar hbo-diploma in Communicatie is zeer nuttig geweest, omdat communicatie met klanten een groot deel is van het proces van vastgoedtransacties. Dit in combinatie met haar positieve geest heeft haar carrière energie. Ze is een van de top Makelaars in haar vakgebied sinds 2004, dat was haar eerste full-time jaar, de verkoop van meer dan 8 miljoen in onroerend goed. Mindy werd in 2004 genomineerd voor Woman of the Year door de Leukemie & Lymphoma Society en haalde in 8 weken 65.000 dollar op voor dit grote doel. Mindy werd geboren in onroerend goed als Barbara Heilman is haar moeder en partner. Het enthousiasme en de vreugde voor onroerend goed viel niet ver van de boom. Barbara Heilman's illustere carrière omvat meer dan 30 jaar van aangetoonde uitmuntendheid. Ze heeft doorgegeven aan Mindy haar scherpe onderhandelingsvaardigheden en toewijding aan uitmuntendheid in klantenservice. In 2012 werden Barbara en Mindy door Keller Williams gekozen om hun Luxury Homes International Division te leiden en zijn Certified Luxury Home Marketing Specialists (CLHMS). Het Heilman Team is gerangschikt #1 in de verkoop in North Palm Beach, Palm Beach Gardens en Juno Beach van $ 500.000 tot de $ 3.000.000 prijsklasse sinds 2002. Samen behoren ze tot de top 1% van de makelaars in het land voor productie.
Mediaanprijs
€ 879.661
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van kopers van onroerend goed, uit meer dan 30 landen.
Mediaanprijs
€ 645.123
Te koop aangeboden
75
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Portugees
Wij zijn een team dat er trots op is dat het relatiegericht is, versus op transacties gericht. Deze focus optimaliseert het potentieel voor klanttevredenheid gedurende de koop- of verkoopervaring, vermindert stress en benadrukt premier service. Team Riser is ook trots op het helpen van de eerste keer huizenkopers en verkopers, alsmede ervaren huizenkopers en verkopers met de huidige markt en veranderingen die nog steeds optreden in het huis kopen en huis verkopen processen. We zijn hier om te helpen!
Mediaanprijs
€ 350.439
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Gespecialiseerd in de Zuid-Florida Markt!
Mediaanprijs
€ 364.034
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Engels, Spaans
Nick Guisan Realty is actief in Zwitserland en internationaal om u niche- en kwaliteitsobjecten aan te bieden. We richten ons op de regio's die we het beste kennen, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Gibraltar, Mexico, Miami en meer. We streven ernaar om onze klanten vanuit alle invalshoeken te begrijpen, verkoper of koper, dit is de enige manier om volledige tevredenheid te brengen! Of het nu aan de overkant van de straat is of aan de andere kant van de wereld, Nick Guisan Realty begeleidt u in alle stadia van uw vastgoedtransacties met zijn grote netwerk van professionals.
Mediaanprijs
€ 921.091
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Frans, Duits, Engels, Spaans
Bent Danholm is een expert op het gebied van luxe vastgoedmarketing bij MAXIM Realty Orlando met meer dan 30 jaar ervaring. Als expert op het gebied van luxe vastgoedmarketing en gediplomeerd makelaar in onroerend goed heeft hij een niche veroverd als autoriteit en branche-expert op het gebied van high-end eigendommen. Zijn innovatieve marketingstrategieën en een reputatie van professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid hebben hem consequent onderscheiden als een leider in zijn vakgebied. De aanpak van Bent wordt bepaald door zijn toewijding aan het bieden van persoonlijke service aan een exclusieve klantenkring. Zijn expertise in het inspelen op de unieke behoeften van elke klant heeft hem een welverdiende reputatie opgeleverd als een betrouwbare en deskundige partner in luxe vastgoedtransacties, waardoor de normen van luxe vastgoedmarketing worden verhoogd. Neem contact op met Bent op (407) 288-0704 of bezoek https://bentdanholm.com voor meer informatie.
Mediaanprijs
€ 644.756
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels, Deens
Het Nancy Sanabria-team biedt ongeëvenaarde expertise met 20+ jaar in de luxe vastgoedmarkt aan het water in Zuid-Florida, waardoor ze de beste keuze zijn voor het verkennen van vastgoedmogelijkheden.
Mediaanprijs
€ 17.906
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
Vanaf mijn vroege jaren aan de Universiteit van Noord-Florida in Jacksonville. Na mijn afstuderen maakte ik al snel van Jacksonville mijn thuis en werd ik makelaar. Ik heb een enorme kennis van de vele verschillende buurten van Noordoost-Florida met meer dan 20 jaar ervaring in onroerend goed. Ik ben hier om je te helpen de perfecte plek te vinden om naar huis te bellen.
Mediaanprijs
€ 665.639
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Ik ben aanwezig voor al uw vastgoedbehoeften. Ik zal u helpen bij het proces van het kopen van een huis of meerdere woningen. Ik zal u een titelbedrijf aanbevelen dat u het beste vertegenwoordigt in de verkooptransactie. Ik zal u een schatting geven van wat uw uitgaven kunnen zijn. Als u ergens in de GLOBE een woning heeft, kan ik uw eigendomsinformatie naar een verwijzingssysteemprogramma sturen om u te helpen met de TOP-agent zo dicht bij uw eigendom. Ik zal uw woning maximaal adverteren om een gekwalificeerde koper te lokaliseren die bereid is om zo snel mogelijk te sluiten. Ik kan u een kopie sturen van de 220 stappen die ik zal uitvoeren om de verkooptransactie(s) succesvol af te sluiten. Ik zal u eerst het papierwerk sturen om te lezen, te beoordelen voordat we in een overeenkomst zijn om verder te gaan. Oplichters zijn in opkomst! Ik zal je NOOIT bellen voor een gunst! Ik zal je NOOIT om geld vragen! Ik zal u nooit een sms of e-mail sturen met het verzoek om contant geld of bedradingsgeld. Als je ooit een sms krijgt van iemand met mijn naam, bedrijf of postcodediensten, zorg er dan voor dat je eerst rechtstreeks met me spreekt.
Mediaanprijs
€ 25.246
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Engels, Spaans