Hawaï: 387 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Donna luistert naar wat haar klanten willen, helpt onkruid door middel van hun online zoekopdrachten, beantwoordt vragen, onderzoekt eigenschappen, biedt informatie over "nog niet vermeld" eigenschappen, begeleidt hen door het proces in de aankoop of verkoop van een huis in Hawaii, communiceert regelmatig, en houdt hun doelen als prioriteit.
Mediaanprijs
€ 1.927.985
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Ik ben een expert in de Kohala/Kona Coast luxe resort markt. Ik assisteer al 25 jaar klanten op dit gebied. Als een resort huiseigenaar mezelf, ik woon de "Island Lifestyle". Ik heb meer dan 375.000.000 dollar verkocht langs de kust. HARPTA OF FIRPTA, of 1031 uitwisselingen en omgekeerde uitwisselingen Ik heb het allemaal gedaan! Of het nu gaat om een tweede huis, vakantiehuis, huurwoning of investering, ik kan u helpen. Het zou een genoegen zijn om u te dienen!
Mediaanprijs
€ 3.586.623
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Mijn vrouw en ik wonen sinds 2001 op het Big Island en bouwden ons eigen onroerend goed kantoor met vastgoedbeheer. We liepen het voor 16 jaar en net verkocht zodat mijn vrouw met pensioen kon gaan en ik kon zich richten op de verkoop. Ik ben data minded en geloof in klantenservice. Ik streef ernaar om het type makelaar te zijn dat ik voor mij zou willen werken.
Mediaanprijs
€ 428.242
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Heidi Bertucci is een meertalige residentiële vastgoedspecialist op het eiland Oahu. Heidi is geboren en getogen in Keulen, Duitsland en spreekt zowel Duits als Engels vloeiend. Ze heeft gewoond in zowel Amerika en Duitsland voor de laatste 15 jaar en is een inwoner van Hawaï voor de laatste 10 jaar. Heidi leeft een actieve levensstijl in Hawaï en, wanneer zij niet cliënten helpt hun doelstellingen van het Onroerende Goederen bereiken, is zij buiten het joggen, het zwemmen en het genieten van de mooie Hawaiiaanse zon. Heidi heeft een carrière gemaakt van de verkoop en was zeer succesvol, voorafgaand aan het ontvangen van haar Real Estate licentie, reizen in heel Duitsland en het helpen van klanten markt en adverteren voor hun bedrijven'. Sinds ze in de vastgoedsector is betreden, heeft ze met succes samengewerkt met zowel binnenlandse als internationale klanten door te luisteren naar hun behoeften en hen te helpen de markt en het transactieproces te begrijpen. Heidi is zeer eerlijk en heeft een zeer sterke arbeidsethos; ze houdt echt van haar werk en het helpen van klanten. Heidi is gespecialiseerd in de Omgeving honolulu, maar ze is ook in staat om te helpen op een andere locatie op het eiland Oahu. Ze maakt gebruik van de nieuwste technologie om klanten op de hoogte te houden en geeft hen een sprong op de nieuwste aanbiedingen die de markt vandaag. Als u wilt dat de beste hulp met een vermelding of het kopen van onroerend goed, of zelfs beide, contact Heidi vandaag. Zij is bereikbaar op: 808- 585-1089.
Mediaanprijs
€ 1.163.534
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Duits