Hawaï: 448 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Aloha, ik kijk uit naar de uitvoering van mijn voorbeeldige klantenservice en compromisloze werkethiek in de richting van het helpen van u met een van uw onroerend goed behoeften. Mijn cliënt-first benadering komt voort uit het behandelen van elke klant alsof ik mijn eigen familie te helpen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat ik elk van mijn klanten kan voorzien van maximale waarde en uitzonderlijke service. Met mijn lokale vastgoedkennis, aandacht voor detail en integriteit, zal ik u helpen bij elke stap van uw vastgoedreis. Gelieve mij te beschouwen als uw bron voor alle onroerend goed vragen en diensten, of je nieuwsgierig bent naar hawaii's woningmarkt, een eerste keer huis koper, een VA, een gemotiveerde verkoper, een slimme belegger, of u wilt meer weten over het huis eigendom.
Mediaanprijs
€ 407.181
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Engels
Het draait allemaal om mijn klanten. Ik dien mijn klanten door op zo'n manier contact te maken dat we motivaties en doelen ontdekken die niet alleen vastgoedgerelateerd zijn, maar ook levensgerelateerd. Uiteindelijk bereiken we de ECHT GEWENSTE doelen.
Mediaanprijs
€ 454.977
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Engels
Donna luistert naar wat haar klanten willen, helpt onkruid door middel van hun online zoekopdrachten, beantwoordt vragen, onderzoekt eigenschappen, biedt informatie over "nog niet vermeld" eigenschappen, begeleidt hen door het proces in de aankoop of verkoop van een huis in Hawaii, communiceert regelmatig, en houdt hun doelen als prioriteit.
Mediaanprijs
€ 2.742.222
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels