Honolulu: 144 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Will Tanaka, JD, en Leonie Lam, R, zijn een formidabel man en vrouw vastgoedteam met een sterke toewijding aan de vastgoedsector van Hawaï. Will, een gediplomeerde advocaat, brengt uitvoerende expertise mee als interne adviseur en voormalig president van een lokaal escrow- en titelbedrijf. Hij is ook adjunct-professor aan de Richardson School of Law van de Universiteit van Hawaï, gespecialiseerd in vastgoedrecht. Will, afkomstig uit Tokio, Japan, groeide op in Gardena, Californië, en ging naar UCLA voordat hij zijn juridische opleiding volgde aan de UH Richardson School of Law in Hawaï. Leonie vult het team aan met meer dan 20 jaar ervaring als succesvol makelaar in Hawaï. Samen beschikken ze over een diepgaand begrip van de fijne kneepjes van het vastgoedlandschap van Hawaï, waardoor ze van onschatbare waarde zijn voor hun klanten.
Mediaanprijs
€ 762.361
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Engels
Aloha, ik kijk uit naar de uitvoering van mijn voorbeeldige klantenservice en compromisloze werkethiek in de richting van het helpen van u met een van uw onroerend goed behoeften. Mijn cliënt-first benadering komt voort uit het behandelen van elke klant alsof ik mijn eigen familie te helpen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat ik elk van mijn klanten kan voorzien van maximale waarde en uitzonderlijke service. Met mijn lokale vastgoedkennis, aandacht voor detail en integriteit, zal ik u helpen bij elke stap van uw vastgoedreis. Gelieve mij te beschouwen als uw bron voor alle onroerend goed vragen en diensten, of je nieuwsgierig bent naar hawaii's woningmarkt, een eerste keer huis koper, een VA, een gemotiveerde verkoper, een slimme belegger, of u wilt meer weten over het huis eigendom.
Mediaanprijs
€ 387.864
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Engels
"Het koppelen van uitzonderlijke mensen aan uitzonderlijke eigenschappen. Liefdevol om haar klanten te helpen hun grootste levensstijl te leven en rijkdom te creëren, gecombineerd met het verkopen van residentieel onroerend goed in de staat Hawaï gedurende dertig jaar; Donna brengt je haar ervaring, haar onbevreesde can-do houding, haar contacten en haar uitstekende reputatie.
Mediaanprijs
€ 2.697.951
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels