Kings County: 552 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Je beste vriend in onroerend goed! Een lokale vastgoedbron op Staten Island sinds 2002. Sta mij toe u te begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw woning. Mijn # 1 doel is om ervoor te zorgen dat elke koper en verkoper worden samengebracht in een overeenkomst die elk een overwinning oplevert en eerlijk en eerlijk wordt behandeld. John, een tweede generatie inwoner van Staten Island, opgegroeid in South Beach, kent de ins en outs van de lokale vastgoedmarkt op Staten Island.
Mediaanprijs
€ 753.776
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Elke expert kan u vertellen dat het kopen van een huis is een lange termijn inzet. Of u nu verhuist van de ene kust naar de andere of het verplaatsen van een paar blokken. Het veranderen van huizen kan hectisch, spannend en stressvol allemaal op hetzelfde moment. Met het beste van mijn kennis en ervaring, ben ik hier om uw gids en uw steun te zijn als u die beslissing neemt. Sinds 1984, heb ik geholpen eerste keer kopers actualiseren huisbezit, en verkopers verhuizen naar de volgende fase in hun leven. Dit omvat het beheer van onroerend goed transacties vanaf de eerste aanbieding / koper overleg, via alle diensten die nodig zijn om een sluiting te vergemakkelijken. Bereikt door gepersonaliseerde maar collaboratieve input en duidelijke communicatie die helpt om het proces van het kopen en verkopen van een huis gemakkelijker te maken. Het doel is simpel: integriteit, kwaliteit en service verpakt in een nieuwe ouderwetse 'work smart' omgeving.
Mediaanprijs
€ 624.994
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Al meer dan 10 jaar heeft BARNES New York zijn Franse en buitenlandse klanten geholpen bij hun vastgoedaankopen in de Verenigde Staten. Ons Frans-Amerikaanse consultantteam brengt u de beste vastgoed-, juridische en fiscale oplossingen om aan uw behoeften te voldoen. Naast onze transactieservice kunnen we ook assisteren als vertegenwoordigers van de eigenaar en vastgoedbeheerders. Als makelaar in onroerend goed in New York hebben we toegang tot de meeste eigendommen die beschikbaar zijn voor verkoop en te huur op de markt. Wat uw project ook is (pied-à-terre, huurinvestering, hoofdverblijfplaats, ...), BARNES is de partner die u nodig hebt om u op weg te helpen.
Mediaanprijs
€ 930.172
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Engels