New York City: 1.622 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Het Johnson & Nommaz-team is een zeldzame entiteit in de vastgoedsector, een die zijn hart en ziel geeft aan de behoeften van elke klant en het succesvolle resultaat van elke deal. Opgericht in 2007 door ervaren professionals en partners Michael Johnson en Hayim Nommaz, worden ze gedreven door toewijding, gevoed door passie, geleid door ethiek en toegewijd aan het overtreffen van verwachtingen. Vloeiendheid in meerdere talen en waardevolle achtergronden in reclame, bedrijven en financiën bieden ook een duidelijk voordeel. Het team voldoet ijverig aan de behoeften van een ongelooflijk diverse en wereldwijde klantenkring en biedt persoonlijke service en doorgewinterde expertise, ongeacht de grootte en geografie van de transactie
Mediaanprijs
€ 462.538
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Turks
Renée stelt het belang van haar cliënt voorop. Ze staat bekend om het leveren van een onberispelijke service en begeleidt haar klanten onbaatzuchtig naar hun specifieke behoeften, variërend van nieuwe kopers tot ervaren investeerders en verkopers. Met 13 jaar ervaring in wereldwijde financiële bedrijven als geaccrediteerd CFA financieel analist en meer dan 5 jaar in het bedrijfsleven als oprichter van haar e-commerce sieradenbedrijf, verwierf ze geavanceerde analytische en effectieve marketing- en onderhandelingsvaardigheden om haar klanten de meest uitgebreide, inzichtelijke informatie en diensten te bieden. Ze maximaliseert het potentieel en verhoogt de waarde in elke vastgoedtransactie. Renée zet zich in om haar klanten van dienst te zijn met een ongeëvenaard niveau van integriteit, vertrouwen en loyaliteit. Renée brengt ook haar kennis en passie in vastgoed in om haar klanten van dienst te zijn. Ze woont al meer dan 25 jaar in Manhattan en heeft haar eigen huizen verhuurd, gekocht en verkocht, en met succes geïnvesteerd in onroerend goed in New York. Renée, geboren in Hong Kong en opgegroeid in New York, spreekt ook Kantonees en Mandarijn en werkt momenteel met klanten in de VS en Azië. In haar vrije tijd houdt Renée van reizen, familiebijeenkomsten en Barre-oefeningen. Ze is ook lid van de Raad van Bestuur als secretaris voor een wereldwijde non-profitorganisatie, Chung Wah Tao Tak Tong, die ze hielp oprichten in New York. Renée kijkt ernaar uit om haar expertise en passie in te zetten om aan alle vastgoedbehoeften van haar klanten te voldoen. Met een vertrouwd team dat in de loop der jaren is opgebouwd, gecombineerd met haar ervaring, is Renée hier om van begin tot eind begeleiding te bieden en end-to-end service te bieden bij het kopen, verkopen, huren, investeren of een van de vastgoedbehoeften van haar klant.
Mediaanprijs
€ 481.394
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Engels, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
Al meer dan 10 jaar heeft BARNES New York zijn Franse en buitenlandse klanten geholpen bij hun vastgoedaankopen in de Verenigde Staten. Ons Frans-Amerikaanse consultantteam brengt u de beste vastgoed-, juridische en fiscale oplossingen om aan uw behoeften te voldoen. Naast onze transactieservice kunnen we ook assisteren als vertegenwoordigers van de eigenaar en vastgoedbeheerders. Als makelaar in onroerend goed in New York hebben we toegang tot de meeste eigendommen die beschikbaar zijn voor verkoop en te huur op de markt. Wat uw project ook is (pied-à-terre, huurinvestering, hoofdverblijfplaats, ...), BARNES is de partner die u nodig hebt om u op weg te helpen.
Mediaanprijs
€ 1.833.289
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Engels
Als de belangrijkste makelaars in Bronx, zijn we hier om u te voorzien van alle middelen en informatie die u nodig hebt om onroerend goed te kopen of te verkopen. We werken met kopers en verkopers in de Bronx, Westchester, Brooklyn, Queens, Manhattan en de omliggende gebieden en hebben uitgebreide training gehad in de nieuwste vastgoedmarketingstrategieën. Ik beloonde # 1 Spaanse makelaar op 2016 dankzij God en veel hard werken. We zijn ervan overtuigd dat we u kennis en tools kunnen bieden die u beter kunnen helpen en uw vastgoedtransactie bij het kopen of verkopen van een huis. El hablar español me ha ayudado mucho a crecer en mi comunidad gracias a Dios primero y mi esfuerzo en el año 2016 fui nombrado el agente numero uno de habla hispana en el Bronx. Me gusta ayudar mucho a las personas especialmente cuando se trata de unas de las transacciones mas grandes que hacen las personas que es comprar una propiedad. Tenemos un equipo completo con migo formado por 10 años para ayudar a mi gente hispana a que no sean una frustración comprar of vender una propiedad sino como dicen un paseo por el parque. Para los vendedores mi lema es vender las Propiedades en dos semanas mas tardar un mes. Me gusta escuchar y dar ideas y me gusta poner sus prioridades antes de las mias.
Mediaanprijs
€ 1.205.193
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Engels, Spaans