Zwitserland: 918 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Neem contact met ons op via +41216161010 om uw zoekcriteria te delen, zodat we u goederen zo dicht mogelijk bij uw verwachtingen en behoeften kunnen aanbieden.
Mediaanprijs
€ 1.320.000
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Frans, Engels, Italiaans
Attica Immobilier wil zijn expertise die in de loop van 20 jaar is ontwikkeld, gebruiken in de marketing van privé- en institutioneel vastgoed, projectmanagement in transformatie en renovatie, evenals in woningenscenering en interieurdecoratie.
Mediaanprijs
€ 1.782.077
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans
Voormalig president van de John Taylor Group, met meer dan 35 jaar ervaring, is het altijd een waar genoegen om mijn klanten te adviseren en te helpen met betrekking tot hun onderhandelingen om een woning te kopen of te verkopen. Voormalig president van de John Taylor Group, met meer dan 35 jaar ervaring, is het altijd een waar genoegen om mijn klanten te adviseren en te helpen met betrekking tot hun onderhandelingen om een woning te verwerven of te verkopen.
Mediaanprijs
€ 2.219.464
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans, Engels
Door samen met u deel te nemen aan uw vastgoedverkoop- of aankoopprojecten, stellen we al onze knowhow en ons netwerk van vaardigheden tot uw dienst. Daarnaast claimen wij onze status als onafhankelijk bedrijf dat u totale objectiviteit en oprechte investering van onze kant garandeert. Ons team van specialisten kijkt ernaar uit om u te adviseren en succesvol te begeleiden in deze belangrijke levensfase. Tot uw beschikking en in alle eenvoud, is het samen dat we zullen samenwerken om uw vastgoedproject in alle rust en in de beste omstandigheden uit te voeren.
Mediaanprijs
€ 687.820
Te koop aangeboden
40
Gesproken talen
Frans
En s’engageant à vos côtés dans vos projets de vente ou d’achat immobiliers, nous mettons tout notre savoir-faire et notre réseau de compétences à votre service. En outre, nous revendiquons notre statut de société indépendante qui vous garantit une totale objectivité et un investissement sincère de notre part. Notre équipe de spécialistes se réjouit de vous conseiller et de vous accompagner avec succès dans cette étape de vie importante. A votre écoute et en toute simplicité, c’est ensemble que nous collaborerons pour mener à bien votre projet immobilier en toute quiétude et dans les meilleures conditions.
Mediaanprijs
€ 1.259.789
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Frans