Silver Villa Hisaronu Fethiye Turkije

Ölüdeniz
Eigendom • 4 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 170 m²
€ 460.090
Deze prachtige 4 slaapkamer alle en-suite vrijstaande villa's zijn gelegen in Hisaronu. Deze villa's liggen op de berghelling van de berg Babadağ en bieden een panoramisch uitzicht over het omliggende platteland, rustgevende dennenbossen en in de verte het uitzicht op zee van Oludeniz. Gebouwd volgens een hoge specificatie bieden deze zeer ruime villa's een fantastische prijs-kwaliteitverhouding en zijn ze ideaal voor familievakanties, permanente bewoning of om te bezitten als een huurinvesteringsobject.
Een wandeling van 20 minuten en u vindt de drukte van het levendige dorp Hisarönü. Een korte Dolmuş-rit verderop vindt u de beroemde pittoreske blauwe lagune bij Olu Deniz. De Fethiye-markt is ook elke dinsdag bereikbaar via Dolmuş.
Deze villa's hebben een groot zomerverhuurpotentieel en permanente bewoning.
VIP-levensstandaard, uniek modern ontwerp, prachtig uitzicht op zee gebouwd op een waardevol land en wonderbaarlijke dennenbossen in het midden van de wereldberoemde Babadağ-berg en het Mendos-gebergte, brengen wij u samen met ons project dat u het paradijs zal laten ervaren.
Plaats: Hisaronu, Fethiye

Ruimten

Nachtrust8
Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers4

Oppervlaktes

Woonkamer170 m²

Ölüdeniz

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bos
Panoramisch weergave op platteland
Panoramisch weergave op zee