3+1 huizen met binnen- en buitenzwembaden in Fethiye Muğla

Çiftlik Mahallesi
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 350 m² • 1de verdieping • referentie: BJV-00133-19629
€ 760.000
Volledig ingerichtehuizen die hoge huurinkomsten beloven in Fethiye Çiftlik

De vrijstaande huizen zijn gelegen in de wijk Çiftlik in de wijk Fethiye, op een rustige en vredige locatie dicht bij de zee. Dezehuizen zijn volledig gebouwd met eersteklas materialen en zijn ontworpen om aan alle luxebehoeften van vakantiegangers te voldoen.

Dehuizen liggen op loopafstand van alle voorzieningen, 1,7 km van de zee en het centrum van Fethiye, 6 km van het strand van Çalış, 17 km van het strand van Ölüdeniz, 22 km van Göcek, beroemd om zijn baaien en jachthavens, en 47 km van de luchthaven Dalaman.

De huizen te koop in Fethiye hebben een perceeloppervlakte van 433 m², een landschapsoppervlakte van 381 m², een vloeroppervlak van 62 m² en een gesloten gebruiksoppervlakte van 350 m². In de privétuinen van dehuizen bevindt zich een vrijstaand zwembad van 46 m², een kinderbad, een parkeerplaats, een camera- en alarmsysteem, een zonneterras, een zitgroep, 4 ligstoelen, een parasol, een barbecueplaats, een schommel en een douche. Het landschap en de begroeiing van de grote tuin van elke villa zijn zorgvuldig uitgevoerd.

BEGANE GROND: Er is een open keuken en een grote woonkamer. De moderne keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, eettafel voor 4 personen, oven en een vierpits inbouwfornuis. In de woonkamer is er een zitgroep, televisie, airconditioning en open haard. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras bij het zwembad.

EERSTE VERDIEPING: Er zijn een tweepersoons- en twee eenpersoonsslaapkamers. In de tweepersoonsslaapkamer staat een bed, make-uptafel, jacuzzi, nachtkastje, airconditioning, kledingkast, badkamer en balkon. Eenpersoonskamers hebben een bed, tv, nachtkastje, airconditioning, kledingkast en badkamer.

BOVENSTE VERDIEPING: Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed. In de tweepersoonsslaapkamer staat een bed, make-uptafel, nachtkastje, jacuzzi, airconditioning, kledingkast, badkamer en balkon.

KELDERVERDIEPING: Er is een verwarmd binnenzwembad, een Turks bad en een sauna.

De luxe huizen bieden het hele jaar door comfortabel leven met eersteklas Amerikaanse keukens met witgoed, gelakte MDF binnendeuren, eersteklas aluminium schrijnwerk, hoogwaardige keramische vloeren, airconditioning, vloerverwarming & koelsysteem met centraal besturingssysteem.


BJV-00133

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons3

Oppervlaktes

Woonkamer350 m²
Totaal380 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Alarm
Garage
Hot-tub

Çiftlik Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op de tuin
SoortHuis
Bouwjaar2022