Vrijstaand Huis met 4 Slaapkamers en Zeezicht in Bodrum Torba

Torba
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 150 m² • referentie: BJV-00441-32985
€ 1.207.245
Huis met Zeezicht en Privé Zwembad in Bodrum Torba

Het stijlvolle huis ligt in Torba, bekend als een rustige regio op Bodrum. De regio krijgt aandacht door de heldere zee, prachtige baaien en dennenbossen. Elk jaar geven veel mensen de voorkeur aan deze regio voor hun vakantie.

Het huis te koop in Bodrum ligt op 1 km van de markt, apotheek en winkelcentrum, 2,5 km van het strand, 7 km van het centrum van Bodrum en Bodrum Castle, 7,5 km van de jachthaven en het Mausoleum van Halicarnassus, dat wordt beschouwd als een van de 7 wereldwonderen, 12,5 km van Bodrum State Hospital en 32 km van Bodrum-Milas Airport.

Het huis heeft 1.280 m² grond. Het huis met zeezicht is uitgerust met sociale faciliteiten zoals een privézwembad, ligstoelenbad, pergola, grote tuin, parkeerplaats voor 2 auto's en automatische toegangspoort. Het vrijstaande huis heeft een VRV airconditioningsysteem, vloerverwarming, inbouwkast, inbouwset, bijkeuken en kleedkamer.

Het huis bestaat uit 4 slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, een bijkeuken, 3 badkamers, een kleedkamer, 3 balkons en een veranda.


BJV-00441

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers3
Balkons3

Oppervlaktes

Woonkamer150 m²
Totaal215 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Zwembad

Torba

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar2015