Villa met 5 Slaapkamers en Aparte Keuken in Centrum van Fethiye

Pazaryeri Mahallesi
Huis • 6 kamer(s) • 5 bed. • 5 bad. • 202 m² • 1de verdieping • referentie: BJV-00267-27677
€ 644.382
Villa met 5 Slaapkamers en Tuin in het Districtscentrum van Fethiye

De villa is gelegen in Fethiye, een wijk met het wereldwijd beroemde strand van Ölüdeniz en prachtige dennenbossen. Fethiye is een populaire bestemming voor zowel vakanties als permanente bewoning. Het milde mediterrane klimaat biedt minstens 300 zonnige dagen per jaar.

De villa te koop in Fethiye ligt in een gebied met toenemende waarde dankzij de ontwikkelde infrastructuur en de nabijheid van alle voorzieningen. De villa ligt op 500 m van de dagelijkse voorzieningen, waaronder een café, markt, restaurant en apotheek, 700 m van het districtscentrum, 800 m van de school, 1,9 km van het strand van Çalış, 2 km van het Fethiye Staatsziekenhuis, 8 km van Ölüdeniz en op 35 km van de luchthaven Dalaman.

De halfvrijstaande villa heeft een totale oppervlakte van 250 m². De villa bestaat uit 3 verdiepingen, inclusief de dakverdieping. De stijlvolle villa heeft een parkeerplaats buiten en een veranda met een barbecueplaats.

De begane grond van de villa bestaat uit een ruime woonkamer, een aparte keuken met vernieuwde kasten en een badkamer met douchecabine. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met jacuzzi. Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met balkon en een badkamer met douchecabine.

De villa is voorzien van een stalen buitendeur, massief houten binnendeuren, trappen met marmeren vloeren en infrastructuur van airconditioning en huishoudelijke radiatoren.


BJV-00267

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers5
Badkamers5
Balkons4

Oppervlaktes

Woonkamer202 m²
Totaal240 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Satelliet-tv
Terras

Pazaryeri Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2022