3-Kamer Villa in een Rustige Omgeving bij Zee in Fethiye Muğla

Çiftlik Mahallesi
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 200 m² • 1de verdieping • referentie: BJV-00415-31724
€ 474.733
Villa met Boszicht in een Natuurlijke Omgeving met Zwembad in Fethiye

De villa is gelegen in de wijk Çiftlik in Fethiye, Muğla. Fethiye heeft een prestigieuze locatie die de Eagean en mediterrane charme mengt. Çiftlik is gelegen in het noordelijke deel van Fethiye, vlakbij de hoofdweg Muğla-Antalya langs de kust. Çiftlik heeft een natuurlijke omgeving met bergen bedekt met dennenbossen. De locatie nabij de zee en het stadscentrum is ideaal o koop villa in Fethiye en een winstgevende investering te doen.

De villa ligt op 1 km van de markt en het restaurant en op 3 km van de supermarkt, apotheek, café en het fitnesscentrum. Het ligt ook op 3,2 km van het staatsziekenhuis van Fethiye, 3,3 km van het Aqua Park, 3,5 km van het strand van Çalış, 11 km van het strand van Ölüdeniz en 37 km van de luchthaven van Dalaman.

De vrijstaande villa van 3 verdiepingen is gelegen op een perceel van 375 m². Aan de buitenkant heeft het een grote tuin en een buitenzwembad. Het interieur bestaat uit een open keuken, een woonkamer met open haard en 2 slaapkamers met en-suite badkamers. Op de bovenste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een verwarmd binnenzwembad met jacuzzi, een badkamer, kleedkamer en een balkon met uitzicht op de natuur:

De villa die te koop staat is ideaal om het hele jaar door te verhuren. Met zijn exclusieve kenmerken biedt de villa een hoog verhuurbaarheidspotentieel op zowel de lange als de korte termijn.


BJV-00415

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer200 m²
Totaal220 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Hot-tub

Çiftlik Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Boszicht
SoortHuis
Bouwjaar2021