Vrijstaande Villa's op Loopafstand van Strand in Fethiye Muğla

Foça
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 165 m² • 1de verdieping • referentie: BJV-00281-28828
€ 742.311
3-Kamer Villa's Vlakbij Çalış Strand op een Centrale Locatie in Fethiye

Fethiye is een populaire vakantiebestemming in Muğla. Het beschikt over prachtige stranden en bergen bedekt met pijnbomen en olijfbomen. Fethiye trok verschillende beschavingen aan met zijn prachtige natuur. Het district biedt activiteiten zoals paragliding, duiken en kitesurfen. Fethiye biedt ook een rustige sfeer om te chillen op het strand.

De villa's te koop in Fethiye liggen in de wijk Foça. Foça heeft een centrale ligging. Het beroemde Çalış Strand met prachtig uitzicht op de zonsondergang ligt hier ook. Foça biedt een rijk scala aan dagelijkse behoeften, waaronder markten, scholen, apotheken, cafés, restaurants en sportfaciliteiten.

De villa's met een centrale ligging liggen op 800 m van het Çalış Strand, op 3 km van het staatsziekenhuis van Fethiye en op 40 km van de luchthaven van Dalaman.

Op het perceel van 800 m² zijn er 2 villa's, elk met een perceel van 340 m² grond. Beide villa's zijn volledig vrijstaand. Ze hebben een privézwembad van 29 m² en een parkeerplaats buiten. De interieurs zijn voorzien van open keukens en binnenruimtes. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer.


BJV-00281

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer165 m²
Totaal190 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin

Foça

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.