Huizen in een complex met privéstrand in Bodrum Turkije

Gümüşlük
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 122 m² • referentie: BJV-00105-18526
€ 692.985
Huizen aan de kust met Smart Home-systemen in Gümüşlük Bodrum

Gümüşlük heeft een unieke structuur met zijn jazzfestival, kunstgalerijen en straten waar veel kunstenaarsateliers zijn gevestigd. Het grootste deel van Gümüşlük ligt in het beschermde gebied vanwege de oude stad Myndos. Gümüşlük heeft unieke plekken zoals Rabbit Island, die je kunt bereiken via de historische King Road.

Huizen te koop in Bodrum Turkije liggen op loopafstand van de dagelijkse en sociale voorzieningen, 4,5 km naar D-Marin, 15 km naar het staatsziekenhuis van Bodrum, 25 km naar het centrum van Bodrum en 60 km naar de luchthaven Bodrum-Milas.

Het complex, gebouwd op 90,00 m² grond, bestaat uit woningen, een boetiekhotel en 180 woningen. Het complex beschikt over een privéstrand, pier, restaurant, SPA, sauna, zwembaden, wandelpaden, schoonmaakservice en privéparkeerplaatsen. Alle woningen worden opgeleverd met een smart home systeem, open haard en keukenapparatuur.

Er zijn woningopties met twee en drie slaapkamers in het complex. Huizen met twee slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, twee badkamers, een terras, een tuin en een parkeerplaats buiten. Huizen met drie slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, drie badkamers, een terras, een tuin en een parkeerplaats buiten. Daarnaast hebben huizen met drie slaapkamers een privézwembadoptie in de tuin.


BJV-00105

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer122 m²
Totaal134 m²
Airconditioning
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Gümüşlük

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2023