Villa's met Uitzicht op de Yalıkavak-jachthaven in Bodrum Muğla

Yalıkavak
Huis • 8 kamer(s) • 6 bed. • 7 bad. • 352 m² • referentie: BJV-00256-31456
€ 2.110.000
Vrijstaande Villa's in Bodrum met Privézwembaden en Tuinen met Uitzicht op de Jachthaven van Yalıkavak

Luxe villa's met uitzicht op zee zijn gelegen in Yalıkavak, een van de meest prestigieuze wijken van Bodrum. Yalıkavak is de laatste jaren een van de meest populaire gebieden voor toeristen met zijn schone zee, natuur, windmolens en verse vis. Gelegen op 18 km van het centrum van Bodrum, is het de thuisbasis van 's werelds grootste internationale jachthaven, evenals wereldberoemde winkels, restaurants, stranden, clubs, cafés, bars en luxe hotels.

De villa's te koop in Bodrum, Turkije, liggen dichtbij vele dagelijkse en sociale behoeften, zoals cafés, restaurants, markten, apotheken, banken en ziekenhuizen. Privévilla's liggen op 2 km van het Yalıkavak-centrum, 1,7 km van Yalıkavak Palmarina, 5 km van het Bodrum State Hospital, 19 km van het Bodrum District Center, 20 km van het kasteel van Bodrum en het Mausoleum van Halicarnassus, een van de 7 wereldwonderen, en 52 km naar de luchthaven Bodrum - Milas.

In totaal bevinden zich 10 vrijstaande villa's in een bevoorrecht complex met 6.000 m² grond. Er zijn vrijstaande villa's beschikbaar met 6, 7, 8 of 10 slaapkamers. De speciaal ontworpen villa's hebben 2 woonkamers, een open keuken, eigen badkamers voor alle slaapkamers en een gedeelde badkamer. In het lopende project is het op verzoek ook mogelijk om wijzigingen in het interieurontwerp aan te brengen.

De vrijstaande villa's hebben 3 sets ruime privétuinen, een privézwembad, terras, vuurplaats en parkeerplaats voor 2 auto's. In de villa's wordt gebruik gemaakt van een VRV-airconditioningsysteem en voor de interieurdetails worden eersteklas kwaliteitsproducten gebruikt.


BJV-00256

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers6
Badkamers7

Oppervlaktes

Woonkamer352 m²
Totaal404 m²
Airconditioning
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin

Yalıkavak

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar2024