Hotel Concept Villa's aan Zee in Adabükü

Boğaziçi Köyü
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 5 bad. • 227 m² • referentie: BJV-00055-13099
€ 1.950.000
Smart Home-systeemvilla's in Bekroond Project in Adabükü

De villa's binnen het bekroonde project bevinden zich in Adabükü. Adabükü is met eigen baaien, zandstranden, dennenbossen en sociale voorzieningen een geschikte regio voor zowel wie wil investeren als wie twaalf maanden per jaar wil leven.

Villa's in Bodrum te koop bevinden zich binnen het project waar u al wandelend in uw dagelijkse behoeften kunt voorzien. Het is 10 km naar het winkelcentrum, 19 km naar de luchthaven Bodrum Milas, 28 km naar het centrum van Bodrum, 30 km naar het Mausoleum van Halicarnassus, een van de 7 wereldwonderen, en 31 km naar het Milas State Hospital.

Het project met 76 villa's en 1 residentie is gebouwd op een perceeloppervlakte van 83.000 m². Het bekroonde project omvat een privébaai, een privépier, privézwembaden gevuld met zeewater, een persoonlijk gezondheidscentrum, sportscholen, 5 restaurants met verschillende wereldkeukens, een open bioscoop, privécabanas op het strand en een conciërgeservice. Het project wordt beheerd door een wereldberoemde hotelketen.

De villa's te koop bestaan uit 1 woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, 5 badkamers, privézwembad en vrijstaande tuin. In het project met het hotelconcept worden de villa’s opgeleverd met meubilair, inbouwsets en apparatuur.


BJV-00055

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers5

Oppervlaktes

Woonkamer227 m²
Totaal255 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad

Boğaziçi Köyü

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2018