Villa's in Project met Privéstrand en Pier in Bodrum

Gümüşlük
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 217 m² • referentie: BJV-00139-30144
€ 2.500.000

Vrijstaande villa's met Smart Home-systeem en kust in Bodrum Gümüşlük

Gümüşlük ligt in het westen van Bodrum, rond de ruïnes van de oude stad Myndos. Het beschermde gebied is een van de meest Boheemse wijken van Bodrum. Gümüşlük heeft een kunstrijke sfeer met het International Classical Music Festival, het Bodrum Jazz Festival, kunstgalerijen en workshops. Gümüşlük heeft ook een weelderige groene natuur, zijn eigen baaien, restaurants aan de kust met unieke uitzichten en de historische textuur van de oude stad Myndos.

Villa's te koop in Bodrum liggen op 7 km van Palmarina, 17 km naar het Bodrum State Hospital, 25 km naar het Mausoleum van Halicarnassus, een van de 7 wereldwonderen, 26 km naar het districtscentrum van Bodrum en het kasteel van Bodrum, en 61 km naar Bodrum -Milas luchthaven.

Het project bestaat uit 83 woningen en heeft een perceeloppervlakte van 65.000 m². Het project beschikt over veel sociale voorzieningen zoals een privézandstrand, pier, restaurant, spa, sauna, zwembaden, wandelgebieden, binnen- en buitenparkeerplaatsen en beveiligingsdiensten.

Villa's te koop zijn beschikbaar in 3 verschillende typen: villa's met 4 slaapkamers, 5 slaapkamers en villa's met 6 slaapkamers. Villa's met 4 slaapkamers bestaan uit 1 woonkamer, open keuken, 4 badkamers en 1 balkon. Villa's met 5 slaapkamers bestaan uit 1 woonkamer, open keuken, 5 badkamers, 2 balkons en een terras. Villa's met 6 slaapkamers bestaan uit 1 woonkamer, open keuken, 5 badkamers, 3 balkons en een terras.


BJV-00139

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers4
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer217 m²
Totaal305 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Sauna

Gümüşlük

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
SoortHuis
Bouwjaar2024