Villa's in Project met Speciale Baai in Bodrum Turgutreis

Turgutreis
Huis • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 150 m² • 1de verdieping • referentie: BJV-00291-28035
€ 1.200.000
Halfvrijstaande Villa's in een 5-sterren Hotelconceptcomplex met een Privébaai in Bodrum Turgutreis

De halfvrijstaande villa's zijn gelegen in het meest prestigieuze gebied van Turgutreis, de op één na grootste regio van het schiereiland Bodrum. De voorkeur van degenen die 12 maanden willen leven, is een regio waar alle sociale voorzieningen en winkelcentra gemakkelijk bereikbaar zijn. Een van de grootste jachthavens van Turkije bevindt zich in Turgutreis, met veerverbindingen vanuit de haven naar het Griekse eiland Kos.

Villa's te koop in Bodrum Turkije liggen op 1 km van de D-marina, 13 km van het Bodrum State Hospital, 18 km van de Yalıkavak Marina, 19 km van het centrum van Bodrum, 20 km van het Mausoleum van Halicarnassus en 48 km van de luchthaven van Bodrum.

Bewoners krijgen de kans om te profiteren van de privileges en faciliteiten van een vijfsterrenhotel met twee privépieren met een oppervlakte van 1960 m² en een kustlijn van 112 meter. Gebieden die openstaan voor gebruik door de gastheren zijn binnen- en buitenzwembaden, watersporten, SPA, fitnessruimte, massageruimtes, Turks bad, vergaderzalen, restaurants en bars. De architecten hebben de door het hotelmanagement goedgekeurde meubelpakketten zorgvuldig gerangschikt op basis van de grootte van de huizen voor de huiseigenaren die de verhuur van hun villa's aanvragen.

Opties voor halfvrijstaande duplexvilla's zijn met 2 slaapkamers en 4 slaapkamers. De villa's beschikken over slaapkamers, woonkamer, open keuken, badkamer, toilet en balkon. De breedte van villa's met 2 slaapkamers en 2 badkamers varieert tussen 150 m² en 181 m². Villa's met 4 slaapkamers en 3 badkamers variëren tussen 191 m² en 234 m².

De geschakelde villa’s zijn voorzien van beveiligingssystemen, thermische isolatie en natuurstenen bekleding, eersteklas inbouwkeukenapparatuur en badkamermaterialen, VRV-verwarmingssysteem, rook- en gasmelders en op maat gemaakte inbouwkasten.

De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatparketvloer, terwijl de algemene ruimtes en badkamers zijn voorzien van marmeren vloeren.


BJV-00291

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer150 m²
Totaal181 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad

Turgutreis

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2020