Huis voor Kopen in Porto, Portugal

Porto
Eigendom • 11 kamer(s) • 5 bed. • 6 bad. • 388 m² • referentie: IMM-1090-18
€ 2.199.000
FOZ FIVE EXCLUSIVE VILLAS - DE LUXE EN EXCLUSIVITEIT VAN HET LEVEN IN EEN PRIVÉ CONDOMINIUM IN FOZ DO DOUROFOZ FIVE EXCLUSIVE VILLAS is een privégebouwencomplex, met vijf villa's naast elkaar, ontworpen voor gezinnen die op zoek zijn naar exclusiviteit, comfort en luxe op een toplocatie.
Deze vastgoedontwikkeling is gelegen in Nevogilde (Foz do Douro), bediend door een soort vanprivétoegang en op slechts 5 minuten afstand van Molhe da Foz, waar rust het herkenningspunt is en de basis voor de rust die u nodig heeft.
De villa's zijn ontwikkeld op vier verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een privélift: de kelder (waar de privégarage en de bioscoop/fitnessruimte verbonden zijn met een buitenterras), de begane grond (met een woonkamer van 60m² tot 80m² en een keuken met een centraal eiland), 1e verdieping (drie suites met kast, één met balkon) en 2e verdieping (master suite, met inloopkast en bibliotheek - of de mogelijkheid van een andere suite). Alle villa's hebben een gemeenschappelijke kleine tuin bij de ingang, een patio op kelderniveau en een tuin ten zuiden van de woonkamer op de begane grond.

De binnenafwerking is van de hoogste kwaliteit, met de nadruk op de eikenhouten vloeren, de keuken- en badkamerwerkbladen in KRION van PORCELANOSA, de centrale verwarming met het vloerverwarmingssysteem van DAIKIN, de huislift, de gelakte keuken uitgerust met SIEMENS-apparatuur, het sanitair van GROHE, de deuren tot aan het plafond, verlaagde plafonds met LED-spots, wit gelakt timmerwerk, zonnepanelen met boiler, pre-installatie van airconditioning, kasten en ingebouwde kasten.
De exclusieve FOZ FIVE EXCLUSIVE VILLASligt in de buurt van de prachtige stranden van Foz do Douro en op slechts 5 minuten afstand van Parque da Cidade. In de omgeving vindt u vele internationale privéscholen en Universidade Catlica en de belangrijkste toegangswegen naar essentiële locaties zoals de luchthaven Francisco S Carneiro, op slechts 15 minuten afstand. De nabijgelegen traditionele handel en diensten, de uitstekende restaurants, de exclusieve merkwinkels en het vele openbaar vervoer zijn een tijdbesparend pluspunt.
Krijg uw kans om eenbevoorrechte manier van leven te hebben, in een buurt die staat voor zijn rust en stilte, waar u gemakkelijk uw dagelijkse routines kunt uitvoeren en toch op korte afstand van het stadscentrum van Porto kunt zijn, evenals van alle andere belangrijke landelijke regio's.

Ruimten

Kamers11
Slaapkamers5
Badkamers6
Garages (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer388 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Fitnesscentrum
Garage
Lift
Vaatwasser

Porto

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Park
Strand
Universiteit
Vliegveld
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens