Gers: 260 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wilt u uw huis verkopen? Op zoek naar een huis? Aarzel niet, neem contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik zou mezelf beschikbaar stellen om u te helpen met uw onderzoek.
Mediaanprijs
€ 180.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Frans
Wilt u uw woning verkopen? / Bent u op zoek naar het huis van uw "dromen"?, de ideale plek om te wonen voor uw hoofdverblijfplaats? Of voor je tweede huis? Het agentschap MAISONS et MANOIRS, zal u begeleiden tijdens uw project van AANKOOP of VERKOOP door u een KENNISGEVING van professionele WAARDE van uw eigendom, de marketing van uw eigendom aan te bieden. Het agentschap MAISONS et MANOIRS biedt te koop een selectie van onroerend goed zoals huizen met of zonder zwembad, karaktereigenschappen (herenhuizen, molens, herenhuis, architectenvilla's, kastelen en eigendommen met huisjes of gastenkamers) evenals landelijke eigendommen (paardensport, landgoederen).
Mediaanprijs
€ 450.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Frans
Onroerend goed te koop > Hallo en welkom op mijn website Vastgoedprofessional, ik koos er vandaag voor om bij REZOXIMO te komen, Het kopen of verkopen van een onroerend goed is een belangrijke stap in uw leven. Leg dan alle kansen aan jouw kant en kom op zoek naar de sleutels tot succes. Met REZOXIMO profiteert u van de kwaliteit, efficiëntie en responsiviteit van ons netwerk. Gespecialiseerd in de GERS-afdeling, maak ik al mijn ervaring en professionaliteit voor één doel voor u beschikbaar, om u te helpen uw projecten te realiseren.
Mediaanprijs
€ 55.000
Te koop aangeboden
35
Gesproken talen
Frans
Expert in Life Sales, Forward Sales en Bare Ownership Sales. Vastgoedexpert in marktwaarde, ik sta tot uw beschikking voor alle studies volgens uw wensen. Vertrouwelijkheid verzekerd. Je bent tevreden met mijn diensten, praat over mij met de mensen om je heen, hij zal je ervoor bedanken. www.dulacviager.fr
Mediaanprijs
€ 111.000
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Frans
U bent van harte welkom op mijn site OPTIMHOME, 1st National Real Estate Network without agency, certified ISO 9001 Quality, specialist in verkoop, aankoop of verhuur overal in Frankrijk. Mijn naam is Christophe LAMAZERE en ik ben Optimhome Real Estate Advisor in Marseille en omgeving. Ik sloot me vooral aan bij Optimhome vanwege de methode, gebaseerd op relationeel, luisterend en begrijpend naar de behoefte van de klant. Het Optimhome-netwerk (meer dan 1200 makelaars die hun dossier delen), maar ook professionele partnerschappen (met name makelaars in vastgoedleningen), stelt me in staat om u het onroerend goed, gemaakt voor u, effectief aan te bieden in uw budget en zo dicht mogelijk bij uw verwachtingen. Voor mijn verkopende klanten is het de combinatie van onze tools, met een learest beoordeling van de waarde van het onroerend goed, het Optimhome Network en de publicatie van advertenties op alle belangrijke sites die het mogelijk maken om de verkoopdoelstellingen zo snel mogelijk te bereiken. Daarnaast profiteert u van een nabijheidsopvolging met regelmatige rapporten na elk bezoek. Al onze transacties worden op een veilige manier uitgevoerd, alleen gevalideerd voor een notaris (compromis en koopakte) ... en dit alles met redelijke kosten. Ik sta tot uw beschikking, aarzel niet om een beroep te doen op mijn diensten. Christophe LAMAZERE.
Mediaanprijs
€ 164.700
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Frans, Engels
Welkom op mijn profiel, Als onafhankelijk agent ben ik verantwoordelijk voor het beantwoorden van uw aanvragen voor onroerend goed en landbouwgrond in de hele Occitanie regio. Ik maak het mijn plicht om u te vergezellen in dit proces met een echte zorg om te luisteren. Ik hoop dat u in staat zal zijn om uw geluk te vinden in de GERS.
Mediaanprijs
€ 240.500
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans