Toulouse: 581 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Hallo, mijn naam is Olivier BRIONNE lid van het netwerk iad Frankrijk. Ik ben uw vastgoedadviseur bij MONTECH. Het is een geografisch gebied dat ik zeer vertrouwd ben met en waarop ik geniet van mijn professionele activiteit als onafhankelijk vastgoedadviseur. Kosten, oppervlakte, type woning, gewenste buurten in uw stad van keuze zijn informatie die u zal helpen duidelijk te definiëren uw onroerend goed project. Als vastgoedadviseur bij MONTECH ondersteun ik u bij het nemen van de beste beslissing met volledige kennis van de aankoop of verkoop van uw woning. Ik begeleid u op een dagelijkse basis in deze zoektocht naar zo'n belangrijke plek om te wonen en geven u het voordeel van mijn netwerk, alsmede mijn ervaring in het geografische gebied dat u begeert. Ik heb ook het voordeel dat ik een onafhankelijke vastgoedadviseur ben. Dit stelt me in staat om totale flexibiliteit in mijn bedrijf te hebben. Zo kan ik mezelf direct beschikbaar stellen op MONTECH en omgeving om u te begeleiden in alle stadia van uw vastgoedproject. Koop of verkoop van onroerend goed bij MONTECH, ik zou u graag ook adviseren over alle praktische aspecten met betrekking tot uw project. Aarzel niet om een beroep op mij te doen, uw vastgoedadviseur bij MONTECH.
Mediaanprijs
€ 289.200
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Frans
"Sarah de Cotte, Onafhankelijk Vastgoedadviseur op Toulouse en omgeving. Mijn kwaliteiten: Energiek, beschikbaar, oprecht en aandacht voor detail. Ik zet al mijn vaardigheden op de diensten van mijn verkoop klanten en kopers om hen tevreden te stellen. Met een perfecte kennis van de lokale markt, ik ben ook een interieur ontwerper en ik zet al mijn expertise tot uw dienst om uw vastgoedprojecten een realiteit te maken. Wilt u uw woning op TOULOUSE en de agglomeratie in alle rust verkopen? U contact met mij opnemen: sarah.decotte@iadfrance.fr - 06 13 26 14 87 Binnenkort, Sarah
Mediaanprijs
€ 296.000
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans
Onafhankelijk handelsagent, u profiteert van mijn beschikbaarheid en flexibiliteit, voor al uw projecten. Uw advertenties worden gepubliceerd op de grootste onroerendgoedsites en zorgen voor een brede reclame van uw woning voor een gegarandeerde verkoop. Nog een kaart tot mijn beschikking: VASTGOEDEXPERTISE. Vastgoedtaxateur expert, Lid van het college van vastgoedexperts SNPI, ondertekenaar van het Charter of Expertise, ik stel de evaluatie van uw woning in alle onpartijdigheid voor.
Mediaanprijs
€ 159.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Frans
Hallo Heeft u een project om te verkopen of te kopen? Ik stel voor om u te begeleiden tijdens het verkoopproces, met advies, een waardevolle mening, een follow-up van elk bezoek en nog veel meer ... Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik sta tot uw beschikking.
Mediaanprijs
€ 177.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Frans
Mediaanprijs
€ 130.000
Te koop aangeboden
1.032
Gesproken talen
Frans
U wilt uw woning te koop zetten, ik begeleid u in al dit proces: het schrijven van de advertentie, foto's, het beheren van bezoeken, het bewerken van de notaris bestand, op zoek naar kopers. U bent op zoek naar een woning te kopen, zou ik uw voorkeur gesprekspartner en zou u helpen bij uw onderzoek, bezoeken, notaris bestand, zoeken naar financiering. Een unieke gesprekspartner met de kracht van een netwerk.
Mediaanprijs
€ 415.000
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Frans
Ontdek hoe ik u kan helpen uw verkoop- of aankoopplannen te realiseren in uw sector. Ik begeleid u vanaf de eerste schatting van uw eigendom tot de ondertekening van de authentieke akte.
Mediaanprijs
€ 154.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Frans, Engels
Hallo en welkom, Uw project wordt van ons! Zeer aanwezig op de Tarn Sud en Toulouse Nord sector zal ik uw bevoorrechte partner zijn tot de realisatie van uw project. Omdat de vastgoedmarkt verandert, of u nu verkoper of koper bent van een woning (huis, appartement, grond, parkeren etc.). Ik stel voor om u te begeleiden bij de realisatie van uw project. OptimHome, 1e Frans vastgoednetwerk aan huis gecertificeerd ISO 9001, laat u profiteren van een modern en efficiënt concept. VERKOPER Ik verbind me ertoe om: Een objectieve en beredeneerde schatting van uw woning om zo dicht mogelijk bij de marktprijs te liggen. Kwaliteitsfoto's en een gedetailleerd schrijven van uw woning. Home-staging advies om uw woning onder de aandacht te brengen Massale distributies op alle vastgoedsites Een systematisch verslag na elk bezoek Ondersteuning bij uw administratieve procedures en tot de ondertekening van de notariële authentieke akte. KOPER Ik verbind mij ertoe om: Bepaal samen met u uw zoekcriteria U een objectieve selectie van eigenschappen te bieden die met u overeenkomen Voorzie u van alle noodzakelijke elementen zodat u sereen koopt Rigoureuze opvolging voor elke stap Ondersteuning bij uw administratieve procedures en tot de ondertekening van de notariële authentieke akte. Luisterend naar uw behoeften en wensen, zal ik u helpen tot de realisatie van uw project Win-win is mijn kracht, ik zal transparant en vol vertrouwen met je samenwerken; Aarzel dus niet en neem contact met mij op!
Mediaanprijs
€ 149.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Frans, Spaans, Portugees
Dorothée Buzet, gepassioneerd door onroerend goed, ik begeleid u bij de verkoop van uw woning door u een aanbod op maat aan te bieden en u tegelijkertijd te besparen op makelaarskosten! Een fotograaf komt bij u thuis om uw woning op alle 40 sites en professionele portals te markeren, we ontwerpen 2D / 3D-plannen om uzelf beter te projecteren en we organiseren bezoeken voor u op basis van uw beschikbaarheid. Ik filter kopers voor bezoeken en valideer hun financieringsplan om u rust en sereniteit te brengen. Een vastgoedproject? Contact! Ik geef u graag al ons beste advies voor uw verkoop. Tot gauw. Dorothée 06 15 15 44 60 d.buzet@welmo.fr
Mediaanprijs
€ 589.500
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Frans