Alcochete: 124 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Mijn binnenkomst in century21 vond plaats in maart 2009, voor degenen die afkomstig waren van traditionele bemiddeling de verschillen zijn zo groot dat ze moeilijk op te sommen, ik denk nog steeds dat kan alleen maar "SUCCES" op dit gebied, die is echt gewijd aan het beroep een plezier te maken en hebben menselijke kwaliteiten die verder gaan dan te denken dat de verkoop van huizen is een bedrijf en een verplichting. Het hangt allemaal af van de VS en ons vermogen.
Mediaanprijs
€ 332.500
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Portugees
Vind de juiste locatie, adviseer de juiste verkoop- of aankoopprijs, leid het hele proces van het kiezen en kopen van een woning of het voorbereiden van uw woning voor verkoop of verhuur en leid vervolgens het proces tot aan de akte.
Mediaanprijs
€ 1.146.600
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Engels, Frans, Portugees, Russisch
Mijn doel is om met mijn klanten samen te werken om hun woning tegen de beste prijs en tijdig op de markt te kunnen brengen. Sympathie, toewijding en professionaliteit zijn exclusief voor u!
Mediaanprijs
€ 11.750
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
The Agency is een wereldwijde, boutique makelaardij in onroerend goed die een portefeuille van eigendommen vertegenwoordigt in 's werelds belangrijkste markten en gevierde bestemmingen. The Agency, door Inman uitgeroepen tot de Top Luxury Brokerage, is een van de snelst groeiende vooraanstaande boetiekmerken ter wereld. Onze klanten en agenten profiteren van de gedeelde middelen van ons internationale team, waaronder in-house, geavanceerde creatieve, public relations- en technische afdelingen. Waar u ook heen gaat, wij kunnen u erheen brengen.
Mediaanprijs
€ 750.000
Te koop aangeboden
445
Gesproken talen
Portugees, Engels
Ik en mijn team, Home4You, zijn gericht op uw interesses, dus de eerste stap in ons werk is het realiseren van uw verwachtingen, behoeften en timings om de strategie te schetsen en de juiste koper naar uw huis aan te trekken. De tools die we gebruiken en de service die we leveren zijn afgestemd om nuttig en effectief te worden in elk geval. Reken op ons.
Mediaanprijs
€ 250.000
Te koop aangeboden
34
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Het is meer dan twintig jaar ontwikkelen van mijn professionele activiteit op commercieel gebied en meer dan twee jaar in onroerend goed. De vastgoedsector komt natuurlijk voort uit de immense smaak die ik heb voor huizen, de thema's van onroerend goed en de echte smaak om mensen te helpen bij iets dat echt betekenisvol is in hun leven, wat de processen zijn van het kopen en verkopen van een huis. Vandaag meer dan twee jaar en na vele succesvolle en gelukkige interacties, kan ik concluderen dat het in de weddenschap op een op één lijn gericht team en in de voortdurende training is die het meest heeft bijgedragen aan dit succes. Gevoelig en bewust van hoe belangrijk het is in het leven van mensen om een huis te kopen en te verkopen, leidt het ertoe dat ik me voortdurend afvraag wat ik meer en beter kan doen, zodat mijn klant de beste ervaring heeft. En het is in deze continue vraag dat het me in staat stelt om me steeds meer te ontwikkelen om een service van uitmuntendheid aan mijn klant te presenteren. Ik stel voor om aan uw zijde te staan op een missie om met kwaliteit en differentiatie te dienen voor het welzijn van alle betrokkenen.
Mediaanprijs
€ 349.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Olá, chamo-me Susana Ferreira e estou comprometida em entender as metas e motivações individuais dos meus clientes, estabelecendo relações sólidas e duradouras ao longo do caminho. Ainda como rookie no setor imobiliário, tento estar sempre atualizada com as últimas tendências e com a evolução do mercado. Isso permite-me oferecer resultados tangíveis, demonstrados atraves do meu compromisso e dedicação por forma a facilitar os processos de venda, compra ou arrendamento de imóveis. Sinto-me profundamente identificada com a Century 21, a maior Rede Global do setor, devido à sua estratégia inovadora e visão de futuro. Acredito firmemente que as pessoas e as casas são únicas e especiais, e é essa crença que me impulsiona a encontrar as soluções perfeitas que atendam às necessidades únicas de cada cliente. Se procura uma experiência imobiliária personalizada e voltada para resultados, estou aqui para ajudar. Vamos trabalhar juntos para tornar seus sonhos imobiliários uma realidade.
Mediaanprijs
€ 524.500
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Hoe kan ik helpen? Ik heb een passie voor wat ik doe, ik ben een onroerend goed consultant sinds 2004. Want voor mij zijn de belangrijkste mensen, en op dit gebied van het bedrijfsleven, de menselijke component is essentieel. Elke klant is een vriend en het kopen of verkopen van een huis is een levensproject. Mijn doel is om een dienst van uitmuntendheid te bieden, zodat mijn klanten voor altijd. Meer dan een bedrijf, het is de persoonlijke voldoening van deel uitmaken van zo'n belangrijk moment in iemands leven.
Mediaanprijs
€ 380.000
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans