Almancil: 44 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Is het kopen, bezitten of verkopen van een woning uw doel? Voel je niet alleen, verloren of ongemakkelijk met dit hele proces! Ik ben volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. Neem contact met me op, begin vandaag nog met het visualiseren van je prestatie! Marisa Neves IAD Nederland
Mediaanprijs
€ 289.500
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Portugal Property Hub is een eigentijds, dynamisch, hardwerkend en levendig makelaarskantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen op toplocaties van Portugal en zijn trots op het leveren van een persoonlijke en op maat gemaakte service aan elke klant van begin tot eind.
Mediaanprijs
€ 850.000
Te koop aangeboden
73
Gesproken talen
Engels, Portugees
Nr. 1 Woningen in de Algarve Bedrijfsprofiel: AlgarveProperty.com is het handelsmerk van het geregistreerde bedrijf Kasas &Kasas - Algarve Property soc. Lda Med. Opgericht in 1997, zijn wij een professioneel, privé, trots en onafhankelijk vastgoedbemiddelingsbedrijf, met de AMI 2196-licentie, gunstig gelegen in het hart van de beroemde nationale en internationale jetset, Vilamoura, Algarve, een van de belangrijkste strand- en golfresorts in Europa en de parel van Portugal. In portefeuille hebben we een breed scala aan exclusieve woningen, huizen voor permanente bewoning, strandvakanties, golfuitjes, huurinkomsten of gewoon slimme investeringen. Samen met ons netwerk van strategische partners hebben we onroerend goed te koop in de Algarve, waaronder de meest gewilde gebieden zoals Lagos, Portimao, Ferragudo, Albufeira, Vilamoura, Quarteira, Quinta do Lago, Vale do Lobo, Loule, Almancil, Santa Barbara de Nexe, Faro, Vale Formoso, Olhao en Tavira. Omdat onze klant een zeer persoonlijke en complete service verwacht, zoals juridisch en financieel advies, helpen wij u bij het vinden van de meubels, tuinman, bouwer en alle meest uiteenlopende diensten die daarbij horen, maar vooral een vriendelijke en professionele houding. Onze unieke formule voor het omgaan met vastgoedzaken en ons geweldige team van professionele consultants, stelt ons in staat om ons voornamelijk te concentreren op uw behoeften en vanaf het eerste gesprek adviseren wij u over uw keuze en verzorgen wij het hele bureaucratische proces tot aan de akte. De after-sales service die wij bieden resulteert meestal in een mooie vriendschapsrelatie tussen ons. Al onze vastgoedadviseurs zijn tweetalig in het Portugees en Engels. Maar we hebben ook Consultants die Duits, Nederlands, Frans, Spaans en Italiaans spreken. Ons concept is Real Estate Boutique, met een topimago dat altijd wordt ondersteund door een professionele, elegante, informele en vriendelijke houding. Wij zetten ons volledig in voor uitmuntendheid!  =MET ONZE DANK= Hartelijk dank! Veel van onze klanten en gebruikers van www.algarveproperty.com hebben in de loop der jaren bijgedragen aan het verbeteren van onze diensten. Door middel van vragen en suggesties, wijzend op onze fouten of weglatingen, inspireerden ze ons op vele manieren om de nieuwe website te ontwerpen. Voor uw bijdrage en steun, nogmaals hartelijk dank.
Mediaanprijs
€ 795.000
Te koop aangeboden
316
Gesproken talen
Portugees
In de vastgoedmarkt sinds 2016 met betrokken bij de business van meer dan 300 families, specialist in de markt van het centrale gebied van de Algarve. Vloeiend in Engels, Spaans en Portugees en Frans niveau 2.
Mediaanprijs
€ 760.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Mijn naam is Tiago, ik ben Portugees en ik woon in de Algarve. Naast makelaar ben ik ook verpleegkundige. In alles wat ik doe, geef ik altijd mijn best, ik ben veeleisend van mezelf. Punctueel en ijverig. Ik wijd me aan het werk om mijn kinderen een beter leven te geven en vergeet nooit dat ik de tijd nodig heb om bij hen te zijn. Het leven is een constante leerschool. Ik hou van voetbal, lezen, reizen, eten, bij familie en vrienden zijn. Ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn tegen iedereen om me heen.
Mediaanprijs
€ 740.000
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Mediaanprijs
€ 515.000
Te koop aangeboden
34
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Over ons agentschap. Imobipêra is een vastgoedbemiddelingsbedrijf met een vergunning en sinds 2003 gevestigd in de Algarve. Het heeft een jong en dynamisch team, klaar om u te helpen bij het overwegen van de beste oplossingen in de vastgoedmarkt in de Algarve. Op dit moment beschikt u over 4 winkels: in Pêra (hoofdkantoor), in Armação de Pêra, in Portimão (Praia da Rocha) en Albufeira, met een team van meer dan 30 competente professionals, met als belangrijkste objectieve klanttevredenheid. Toewijding en professionaliteit zijn de ordelijke woorden van ons dagelijks leven, waar ervaring, marktkennis en gekwalificeerde training ons naar succes en uw doel leiden. Dus als u een woning wilt verkopen, kopen of huren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of ons te bezoeken. Geef de voorkeur aan de professionals, kies Imobipêra en vervul uw wensen!
Mediaanprijs
€ 290.000
Te koop aangeboden
437
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Frans
Met meer dan 20 vastgoedervaring in de Algarve zijn wij een klein en exclusief bureau gewijd aan de meest veeleisende klanten. Onze klantenlijst is van verschillende plaatsen in de wereld en we proberen altijd om de beste woning te vinden tegen de beste prijs. Laat de zoektocht aan ons over, wij zijn uw exclusieve agent.
Mediaanprijs
€ 840.000
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Ik ben gecertificeerd vastgoedadviseur Edgar André. Mijn doel is om u te helpen de woning te vinden die u nodig heeft en het hele proces te doorlopen, van de onderhandeling van voorstellen tot het moment van de akte. Jouw geluk is mijn geluk!
Mediaanprijs
€ 160.000
Te koop aangeboden
36
Gesproken talen
Portugees, Engels