Porto: 842 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Als u op zoek bent naar een huis in Portugal, zullen wij u helpen het te vinden! Of u nu in onze portefeuille zit of niet, net als onze House-Hunting service, vinden wij het perfecte huis voor u. Neem contact met ons op
Mediaanprijs
€ 295.000
Te koop aangeboden
652
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Indonesisch, Russisch, Oekraïens
WAAROM EEN HUIS BIJ MIJ KOPEN? Omdat ik het leuk vind om kopers te helpen bij het vinden van hun droomhuis! Ik werk elke klant individueel en neem de tijd om hun levensstijl, behoeften en verlangens te begrijpen! Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen die een huis kopen! Ik wil u graag specifiek laten zien hoe ik kan helpen bij de aankoop van uw woning: 1 - Gratis ondersteuning van de beste financiële experts bij het verzamelen en selecteren van het beste krediet dat de markt biedt, 2 - Gratis ondersteuning van de beste financiële experts bij het kiezen van de beste financiële oplossing voor uw zaak, 3 - Selectie van eigenschappen van uw interesse, 4 - Focus op uw kenmerken en behoeften, 5 - Waardering van geselecteerde eigendommen, 6 - Begeleiding bij de bezoeken, 7 - Hulp bij het bepalen van de strategie voor het indienen van voorstellen, 8 - Monitoring en ondersteuning in het onderhandelingsproces tot de afsluiting, 9 - Juridische ondersteuning bij de evaluatie van contracten, 10 - Begeleiding tot het schrijven, 11 - Volledige steun in de post-Schrift.
Mediaanprijs
€ 642.000
Te koop aangeboden
84
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Invest 351 is een adviesbureau gespecialiseerd in de vastgoedsector in Portugal.
Mediaanprijs
€ 380.000
Te koop aangeboden
158
Gesproken talen
Portugees, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Tsjechisch, Deens, Duits, Grieks, Engels, Spaans, Estisch, Baskisch, Fins, Frans, Hebreeuws, Hindi, Kroatisch, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Litouws, Lets, Maleis, Noors - Bokmål, Nederlands, Noors, Pools, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Albanees, Servisch, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
Ons beleggingsadviesbureau is sterk vertegenwoordigd in Portugal en heeft strategische banden met partners in Frankrijk en Spanje. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide diensten die alle aspecten van de vastgoedsector bestrijken, van financiering tot bouw en legalisatie. De missie van ons kantoor is om investeerders en klanten in elke fase van het vastgoedproces te begeleiden en te ondersteunen, door hen te voorzien van expertise, ervaring en op maat gemaakte oplossingen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.
Mediaanprijs
€ 670.000
Te koop aangeboden
51
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
U huurt een gecertificeerde makelaar in die zich inzet voor het promoten en verkopen van uw woning tegen de beste prijs op de markt. 00351 910 679 062 Uw gespecialiseerde consultant in zes talen: Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Onze Portugezen. Mijn succes hangt uitsluitend af van uw volledige tevredenheid! Uw vastgoedadviseur die Gold Smiles 365 dagen per jaar verkoopt :)
Mediaanprijs
€ 110.000
Te koop aangeboden
89
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Welkom bij Casa Presente, Onder het motto "Gift takes the step forward" hebben wij het tot onze missie gemaakt om een eenvoudige transactie om te zetten in memorabele momenten doorheen het overnameproces. Daartoe proberen we een relatie op te bouwen van geloofwaardigheid, leren en transparantie, rekening houdend met de unieke kenmerken van elke persoon die we bedienen. Bij Casa Presente hechten we veel waarde aan de persoonlijke band, omdat we begrijpen dat het kopen of verkopen van een huis meer is dan een daad, het is een emotionele en transformerende ervaring.  We zijn hier om meer te zijn dan alleen een adviesteam, we zullen uw partners zijn en we zullen aandacht besteden aan uw levensstijl en ambities. Stelt u zich eens voor dat u niet alleen een huis vindt, maar ook de plek waar uw leven zich zal ontvouwen in nieuwe avonturen en herinneringen, of dat u uw eigendom verkoopt met het vertrouwen van degenen die om uw succes geven.  Kies Casa Presente voor een egocentrische aanpak, waarbij elke stap wordt geleid door transparantie, toewijding en een persoonlijke benadering. Of u nu een nieuwe reis wilt beginnen of een hoofdstuk wilt afsluiten, Casa Presente is er om u te helpen de stap voorwaarts te zetten om uw vastgoeddromen waar te maken. Ga met ons op onderzoek uit en ontdek hoe u van een transactie een unieke en persoonlijke ervaring kunt maken. We hopen dat ons aanbod u bevalt en dat u hier het huis van uw dromen vindt, zodat u het eindelijk kunt voelen.... Thuis.
Mediaanprijs
€ 198.000
Te koop aangeboden
54
Gesproken talen
Portugees
Hallo! Ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur en ik ben hier om u te helpen het huis van uw dromen te vinden in Ponte de Lima en de omgeving, of in een ander deel van het land. Daarnaast kan ik u helpen bij de verkoop van elk type onroerend goed, of het nu gaat om grond of commerciële vestiging. Met mijn ervaring in de vastgoedmarkt ben ik bereid om een gepersonaliseerde en efficiënte service te bieden, afgestemd op uw behoeften en wensen. Vanaf het eerste consult tot de ondertekening van het contract sta ik aan uw zijde en bied ik deskundige begeleiding en ondersteuning bij elke stap van het proces. Bij de zoektocht naar uw droomhuis zal ik rekening houden met al uw criteria en voorkeuren, inclusief locatie, grootte, stijl, voorzieningen en budget. Ik zal alle beschikbare tools gebruiken, zowel online als offline, om de beste opties in de vastgoedmarkt te vinden. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van een woning, of het nu een stuk grond of een commerciële vestiging is, ben ik toegewijd aan het creëren van een effectieve marketingstrategie en het promoten van uw woning op een aantrekkelijke manier bij potentiële kopers. Ik ben hier om het hele vastgoedproces voor u te vereenvoudigen door een professionele en persoonlijke service te bieden. Uw tevredenheid is mijn prioriteit en ik zal mijn best doen om de beste resultaten te bereiken. Neem gerust contact met mij op om uw behoeften te bespreken en de zoektocht naar uw ideale woning te starten. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en u te helpen uw vastgoeddromen te realiseren. Ik ben beschikbaar voor u.
Mediaanprijs
€ 189.000
Te koop aangeboden
36
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Aangedreven door niets minder dan een uitstekend niveau van adviesservice die de klant gedurende de hele levenscyclus van het bedrijf begeleidt, bied ik mijn binnenlandse en buitenlandse klanten: -> uitstekende zakelijke kansen, -> juridische en fiscale adviesdiensten, waaronder "Golden Visa" en processen voor niet-permanente bewoners, -> Directe toegang tot financiële adviesdiensten om krediet - De beste consultants vinden de beste oplossingen voor financiering zonder extra kosten voor de klant - > service zonder verrassingen of onvoorziene omstandigheden. Het afgesproken wordt geleverd. Ik kijk uit naar jou
Mediaanprijs
€ 750.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Ik heb een diploma in public relations en reclame, maar het was in de hotellerie waar ik mijn carrière heb ontwikkeld tijdens meer dan 18 jaar. Het was echter in het makelaarskantoor dat Ik heb mijn passie gevonden. 4 jaar geleden heb ik mijn eerste stappen gezet jaar, en die stappen werden het pad. Is Een bedrijf van mensen voor mensen en in staat zijn om te doen Een deel van het proces van het kopen van een huis, het is iets veel dieper dan welk ander bedrijf dan ook Ken de behoeften, doelstellingen en het type ervaring waar iedereen naar op zoek is in zijn huis. En Thuis is waar we ons beschermd, veilig, gelukkig voelen, en waar we ons gezinsleven zullen delen! Ik maak deel uit van een multidisciplinair team, dat bestaat uit 9 Vastgoedadviseurs, met 8 jaar ervaring in de markt Vastgoed - HomeLogic Met ervaring op het gebied van o.a. psychologie, bankwezen, gastvrijheid, constructie en decoratie, hebben we als onze belangrijkste Missie Vereenvoudig het proces van kopen en verkopen het hele proces gemakkelijker maken, van het verkrijgen van documentatie, professionele promotie van onroerend goed, Opvolging van het hele proces tot aan de akte.
Mediaanprijs
€ 494.000
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans