Porto: 588 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Als u op zoek bent naar een huis in Portugal, zullen wij u helpen het te vinden! Of u nu in onze portefeuille zit of niet, net als onze House-Hunting service, vinden wij het perfecte huis voor u. Neem contact met ons op
Mediaanprijs
€ 422.500
Te koop aangeboden
345
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Indonesisch, Russisch, Oekraïens
Invest 351 is een adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedinvesteringen in Portugal, wiens missie het is om u te helpen de beste en meest winstgevende investeringen te vinden die zijn aangepast aan uw profiel.
Mediaanprijs
€ 320.000
Te koop aangeboden
120
Gesproken talen
Portugees
WAAROM EEN HUIS BIJ MIJ KOPEN? Omdat ik het leuk vind om kopers te helpen bij het vinden van hun droomhuis! Ik werk elke klant individueel en neem de tijd om hun levensstijl, behoeften en verlangens te begrijpen! Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen die een huis kopen! Ik wil u graag specifiek laten zien hoe ik kan helpen bij de aankoop van uw woning: 1 - Gratis ondersteuning van de beste financiële experts bij het verzamelen en selecteren van het beste krediet dat de markt biedt, 2 - Gratis ondersteuning van de beste financiële experts bij het kiezen van de beste financiële oplossing voor uw zaak, 3 - Selectie van eigenschappen van uw interesse, 4 - Focus op uw kenmerken en behoeften, 5 - Waardering van geselecteerde eigendommen, 6 - Begeleiding bij de bezoeken, 7 - Hulp bij het bepalen van de strategie voor het indienen van voorstellen, 8 - Monitoring en ondersteuning in het onderhandelingsproces tot de afsluiting, 9 - Juridische ondersteuning bij de evaluatie van contracten, 10 - Begeleiding tot het schrijven, 11 - Volledige steun in de post-Schrift.
Mediaanprijs
€ 650.000
Te koop aangeboden
70
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
We willen het gevoel hebben dat we een verschil hebben gemaakt, dat we elkaar hebben laten dromen, dat we de dromen en doelen van onze professionals en klanten hebben vervuld.
Mediaanprijs
€ 230.000
Te koop aangeboden
42
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Mijn naam is Sofia Dejean en ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur voor iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is Porto, Matosinhos en Leça da Palmeira, een gebied dat ik heel goed ken en waarin ik me perfect op mijn gemak voel. Wilt u een woning kopen of huren en nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik ga graag met je mee op bezoek. Als je hier niet kunt vinden wat je zoekt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven.
Mediaanprijs
€ 467.500
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Over mij Pedro Migueis - Consultant bij TEAM FC Investment Team Al meer dan 20 jaar in het commerciële, logistieke en vastgoedgebied. - Bedrijfsleiding (Incomplete) ISAG; - Garcia de Orta Middelbare School; - Re/MAX Portugal schoolopleiding; - 10 jaar ervaring op de Angolese Markt (Logistica) - 8 jaar als Commercial bij Cifial SA;
Mediaanprijs
€ 247.500
Te koop aangeboden
91
Gesproken talen
Portugees
We zijn gepassioneerd over wat we doen en houden ervan om mensen te helpen waarde toe te voegen aan hun dromen. Niets vervult ons meer dan deel uitmaken van een team met vergelijkbare belangen waarderen integriteit in de kunst, wetenschap en het bedrijfsleven. Met vertrouwen, transparantie en professionaliteit voegen we waarde toe in het zoeken naar de beste oplossing om de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd op te lossen. Wij bieden een complete service in Real Estate, waarbij wij onze klanten begeleiden, van het begin tot het einde van het gecontracteerde proces, van analyse, consulting, ontwerp, coördinatie, supervisie en management. De specificiteit van onze klanten verdient een specifieke service en product. We positioneren ons ook als Vastgoedbeleggers met een speciale focus in de buy-to-let strategie, die onze klanten profiteert van dezelfde economische en financiële criteria die we toepassen bij het verhogen, promoten en beheren van ons vastgoedproduct. We streven altijd naar de best mogelijke resultaten, waardoor de tevredenheid van onze klanten, maar ook ons eigen, het ultieme doel is. Wij werken voor onszelf, maar vooral voor u.
Mediaanprijs
€ 263.750
Te koop aangeboden
51
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans