Valongo: 223 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wat als u meer follow-up zou kunnen hebben bij de verkoop van uw woning? Wat als u meer objectiviteit zou kunnen hebben bij het selecteren van kopers om uw huis te bezoeken? Wat als u meer geloofwaardigheid zou kunnen hebben in de relatie met uw Vastgoedadviseur? Wilt u een huis verkopen of kopen? Ken je iemand die dat wil? Contact.
Mediaanprijs
€ 374.700
Te koop aangeboden
69
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Welkom bij het bureau Carmen Ribeiro Imobiliária, bedrijf / samenwerking van persoon tot persoon waar de wil om te helpen met vertrouwen en transparantie prevaleert. Als consultant heb ik 2 internationale merken en 1 traditionele doorlopen waar ik veel van deze branche heb geleerd: mijn doel is om goede praktijken te behouden met ethiek en professionaliteit, maar altijd zo dicht en aanwezig mogelijk bij de verkoper en koper. Het beoogde resultaat is en blijft de tevredenheid en dankbaarheid van de klant en wordt zo klant voor het leven! Je parle très bien français (née en France) Ik spreek ook Engels Hablo castellano también
Mediaanprijs
€ 144.900
Te koop aangeboden
33
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Ik ben een makelaar met ruime ervaring in de vastgoedmarkt in Portugal. Ik ben van plan om de dromen van onze klanten te helpen realiseren, zowel de eigenaren die hun eigendommen willen verkopen, als de potentiële kopers, die het onroerend goed willen vinden dat ze altijd hebben geïdealiseerd. Ik ben van plan om te helpen, met behulp van waarden die ik fundamenteel en onmisbaar vind, zoals INTEGRITEIT, EERLIJKHEID, TOEWIJDING en WERK. Geef me je vertrouwensstemming, je zult er geen spijt van krijgen.
Mediaanprijs
€ 286.550
Te koop aangeboden
64
Gesproken talen
Portugees
Onze ervaring is gebaseerd op de beste technologische hulpmiddelen die op de markt beschikbaar zijn en geconsolideerd in de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten die we bemiddelen. ComCasa® Imobiliária is geboren met de verantwoordelijkheid om de beste service op het gebied van vastgoedbemiddeling te presenteren, altijd rekening houdend met de meest voordelige oplossingen voor de klanten die wij vertegenwoordigen. Ons motto is: "Ons huis is uw thuis"
Mediaanprijs
€ 325.500
Te koop aangeboden
93
Gesproken talen
Portugees
SerMax Imobiliária is opgericht in juni 2011 en is gecertificeerd door IMPIC met de 9191 licentie. Via een goed GESTRUCTUREERD project betreden wij de markt om een efficiënte dienstverlening te kunnen bieden op het gebied van vastgoedbemiddeling. We hebben een menselijke massa die al meer dan 2 decennia ervaring heeft in de vastgoedsector. Wij werken samen met strategische PARTNERS op het gebied van bouw, rehabilitatie en inkoop voor wederverkoop. We DELEN verkooptransacties met bedrijven met een behoorlijke licentie.
Mediaanprijs
€ 287.500
Te koop aangeboden
48
Gesproken talen
Portugees
Mijn naam is Marco Gomes en ik ben sinds 2018 Real Estate Consultant. Mijn professionele carrière wordt altijd geleid door vraag, professionaliteit en constant overwinnen. Dit zijn de waarden die ik verdedig en die me in staat hebben gesteld om een gedifferentieerd pad te volgen op basis van de kwaliteit van de geleverde service, in de veeleisende vastgoedmarkt. Ik werk bij century 21 RealtyArt Norte.
Mediaanprijs
€ 135.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Wat ons uniek maakt zijn onze mensen. Meer dan alleen uw huis, wij schelen wat in deze ervaring is echt belangrijk voor u en uw welzijn.
Mediaanprijs
€ 160.000
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Portugees