Dénia: 204 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Hallo het onroerend goed TORRECASA is al 14 jaar open voor het publiek, in onze geschiedenis hebben we een van de grootste vastgoedportefeuilles in de provincie Salamanca geconsolideerd, dankzij ons goede werk met klanten hebben we momenteel meer dan 590 woningen in portefeuille, duplexen, chalets, percelen, boerderijen, gebouwen, commerciële beuken, percelen, gebouwen, hotels, huizen in dorpen, ect ..., we staan tot uw beschikking in Julián Sánchez 13 de Cuidad Rodrigo Street
Mediaanprijs
€ 86.000
Te koop aangeboden
370
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans, Portugees
We doen er alles aan om onze klanten te helpen. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het geven van ons beste en het maken van molens van tevreden klanten. Professionals die u kunt vertrouwen en onze verantwoordelijkheid is klantenservice en tevredenheid.
Mediaanprijs
€ 343.500
Te koop aangeboden
1.281
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch, Oekraïens
Flandria Immo biedt een boeiende en unieke vastgoedportefeuille van eersteklas woningen vrij van belemmeringen en gelegen in enkele van de meest veelbelovende gebieden van de noordelijke Costa Blanca. Wij zijn trots op het selecteren van eigendommen die niet alleen de ideale levensstijl van onze klanten belichamen, maar die ook belangrijke kenmerken hebben die hen zullen helpen om een optimale toekomstige wederverkoopwaarde te bereiken. Onze uitgebreide kennis van Denia en de dynamische onroerend goed markt van de noordelijke Costa Blanca en onze diepgaande kennis van de eisen van de Europese kopers betekent dat wij in staat zijn om onze klanten een echt inzichtelijke en productieve ervaring te bieden. Of u nu op zoek bent naar een moderne oase aan zee, een luxe appartement in het centrum met geschiedenis, cultuur en opwinding, of een ruime villa op een heuvel, onze ervaren meertalige vastgoedprofessionals staan tot uw dienst. Wij heten u van harte welkom en kijken ernaar uit van u te horen in onze handige kantoren gelegen in de prachtige jachthaven van Denia (in calle Puerto Deportivo en naast de Real Club Nautico), met gratis parkeergelegenheid direct voor ons kantoor.
Mediaanprijs
€ 700.000
Te koop aangeboden
386
Gesproken talen
Engels, Duits, Spaans, Frans, Nederlands
Als een van de toonaangevende makelaarskantoren in het gebied bieden we hoogwaardige herverkoop, nieuwbouw en commercieel vastgoed langs de Costa Blanca van Denia tot Cartagena, en we kunnen ook op maat gemaakte oplossingen bieden voor grotere investeringen. Wij zijn een Scandinavisch bedrijf dat onze klanten waardeert door transparantie, kennis en zeer persoonlijke service te bieden. Ons brede netwerk zorgt ook voor een soepel proces van begin tot eind.
Mediaanprijs
€ 1.127.500
Te koop aangeboden
116
Gesproken talen
Spaans, Arabisch, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Zweeds
Vastgoedjuristen in Dénia sinds 2000
Mediaanprijs
€ 460.750
Te koop aangeboden
32
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Nederlands
In GRUPO ALBOR SERVICIOS INMOBILIARIOS helpen we u uw dromen waar te maken, omdat de beste manier om de toekomst te voorspellen is om deze te creëren. We zijn in een van de beste toeristische gebieden van keuze over de hele wereld.
Mediaanprijs
€ 248.900
Te koop aangeboden
177
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans, Italiaans
Premium Property Spain is ontstaan uit de erfenis van meer dan 50 jaar ervaring en professionaliteit in de vastgoedsector van haar menselijke team. We werken elke dag aan het verbeteren van het zakelijke concept van het kopen en verkopen van onroerend goed, met als doel te voldoen aan en te evolueren naast de behoeften die de veeleisende vastgoedbeleggingsmarkt vandaag de dag vereist. Premium Property Spain biedt een wereldwijd concept van vastgoedbemiddeling op basis van een proactieve strategie. We ontwikkelen een constante zoektocht naar interessante producten die we aanbieden aan ons portfolio van potentiële klanten, zowel kopers als verkopers. Met het solide doel, om transacties te sluiten met de overtuiging dat ze de tevredenheid en verwachtingen van beide partijen hebben bereikt, onder de vlag van de "win to win". Ons bedrijf is gespecialiseerd in de Vastgoedbemiddeling van: Premium Residentieel; eengezinswoning, penthouses, eerste lijn (kust, park, winkelcentrum, golf). Woningen met design en interieurontwerp, die waarde toevoegen met een aantrekkelijk en onderscheidend karakter. Vastgoedactiva; hotels, percelen, grond, commercials en industriële gebouwen, in Spanje. Het biedt zijn klanten ook verschillende diensten door hun samenwerkingen, zoals: Home Enscenering, Hervormingen en interieurontwerp, Energiecertificaten, Beheer van post-sales en post-sales procedures Advies door middel van stedelijke technische/juridische rapporten om de waardering van beheerde vastgoedactiva te optimaliseren.
Mediaanprijs
€ 374.000
Te koop aangeboden
91
Gesproken talen
Spaans