Miami: 410 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Mijn topprioriteit is het leveren van een uitzonderlijke en volledig bevredigende one-stop, full-service vastgoedervaring voor huizenkopers en verkopers.
Mediaanprijs
€ 219.822
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels, Spaans
Ervaren professional met jarenlange expertise in Finance, Design en Humanistic Sciences wat resulteert in een gewenste balans om positieve resultaten te behalen in Real Estate. Mevrouw Maz is een full-time licensed agent in real estate, residentiële en commerciële, die gebruik maakt van haar achtergrond om klanten te helpen een goede financiële investeringen en hun nieuwe ruimte om te zetten in een inspirerende, efficiënte gebied hen te helpen ontwikkelen tot hun volle.
Mediaanprijs
€ 201.232
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Ik kan uitblinken in afnemende markttijd en het maximaliseren van verkoopprijzen. Ik kan kennis van marktanalyse, strategische prijsstelling en home staging toepassen. Dit zijn allemaal gebieden waar verkopers kunnen profiteren van mijn hulp. Verkopers krijgen welkome opluchting en uitstekende resultaten. Ze krijgen hun huizen sneller verkocht, tegen betere prijzen, in bijna elke markt. U ontvangt een geweldige service en krijgt het beste gebruik van middelen om uw woning in de markt te positioneren. Je krijgt het verkocht met de beste koper targeting, in de minste hoeveelheid tijd. Neem contact met mij op om meer te weten te komen over wat ik kan doen voor uw succes. Ik werk met mensen elke dag gaan door het koop-en verkoopproces. Ik wil er zeker van zijn dat uw volgende stap een positieve en soepele ervaring is. Ik kijk ernaar uit om u te helpen met al uw onroerend goed behoeften ... in de buurt of ver weg.
Mediaanprijs
€ 59.962
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels, Spaans
Ik ben opgegroeid in South Beach/Miami Beach, waar ik momenteel woon, werk en speel. "Inner Circle Sales Leader" voor The Keyes Company Realtors voor meer dan 17 jaar. We hebben 50 kantoren in Zuid-Florida. Ik verkoop persoonlijk in Zuid-Florida en ik help klanten wereldwijd te verkopen en te kopen via mijn Global ReLo-divisie. Ik ben aangesloten bij Leading Real Estate Companies of The World. Mijn aanduidingen zijn in de prijsstrategie voor onroerend goed. Mijn sterke punten zijn superieure verkoopvaardigheden, onderhandelen en het structureren van deals. Ik heb diepe banden met de gemeenschap die me helpen veilig te stellen wat mijn klanten nodig hebben. Ik zit in de Miami Beach Chambers Real Estate, Professional Advisors, & Women's Business Owners Council. Ik heb een leidinggevende rol in BNI - Business Networking International, South Beach Chapter. Ik ben al meer dan 12 jaar hun exclusieve woningmakelaar. Ik heb ook interesse in Kunst & Cultuur, ik zit in een BOD voor een Tri-County Arts Guild. Mijn 5-sterren online beoordelingen zijn toe te schrijven aan de manier waarop ik werk bij het beschermen van de belangen en bedrijfsresultaten van mijn klanten. Ik vind het leuk om "A Realtor You Can Trust" genoemd te worden.
Mediaanprijs
€ 556.224
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Engels
Marjorie Galeano is een makelaar in Miami bij Nest Seekers International. Marjorie is gespecialiseerd in luxe eengezinswoningen aan het water en nieuwbouwappartementen in Brickell, Downtown, Edge Water, Sunny Isles, Coconut Grove en Coral Gables. Ze werkt nauw samen met ontwikkelaars en verkopers en ontwikkelt strategische marketingstrategieën om maximale exposure en een breed scala aan gekwalificeerde kopers te brengen. Of ze nu haar klanten helpt bij het kopen, verkopen of investeren in een woning, Marjorie is lasergericht op het helpen van haar klant om hun vastgoeddoelen te bereiken. Voor Marjorie gaat vastgoed over het oprecht helpen en verbinden met haar klanten. Haar no-nonsense aanpak is gebaseerd op tijdsefficiëntie en transparantie, waardoor ze een voorsprong heeft tijdens het onderhandelingsproces. Marjorie's toewijding aan haar klanten drijft haar om de steeds veranderende Miami Real Estate-markt ijverig te bestuderen. Ze heeft speciale aanduidingen in Pricing Strategist Analyst (PSA) om haar klanten waardevolle inzichten te bieden over de beste prijsmethoden om hun huizen te verkopen en Real Estate Negotiation Expert (RENE). Marjorie kent de complexiteit van een vastgoedtransactie, dus ze netwerkt met gelijkgestemde en betrouwbare professionals om ervoor te zorgen dat ze de beste oplossing voor haar klanten heeft wanneer zich een situatie voordoet.
Mediaanprijs
€ 3.554.878
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels
Lisbo Immo is een particulier adviesbureau gevestigd in Lissabon, Portugal. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek op maat vastgoed. Onze ervaring zorgt ervoor dat we in een betere positie verkeren om de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden in de Portugese vastgoedmarkt te identificeren en te benutten, terwijl we op zoek zijn naar de beste deals voor onze klanten. We doen voortdurend werk om eigenschappen met een hoge toegevoegde waarde te identificeren om aan uw investeringsbehoeften te voldoen. Wij hebben een exclusieve en gediversifieerde portefeuille van eigenschappen, die oplossingen bieden voor uw beleggingen, uw ontwikkeling en uw permanente bewoning. Neem om privacyredenen contact met ons op, om privacyredenen zijn alle accommodaties niet online op de Lisboimmo.com website.
Mediaanprijs
€ 1.450.000
Te koop aangeboden
32
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Meer dan 30 jaar real estate ervaring in Zuid-Florida
Mediaanprijs
€ 5.281
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Spaans