Viseu: 482 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ik en mijn team, Home4You, zijn gericht op uw interesses, dus de eerste stap in ons werk is het realiseren van uw verwachtingen, behoeften en timings om de strategie te schetsen en de juiste koper naar uw huis aan te trekken. De tools die we gebruiken en de service die we leveren zijn afgestemd om nuttig en effectief te worden in elk geval. Reken op ons.
Mediaanprijs
€ 250.000
Te koop aangeboden
34
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Vastgoedadviseur die zich toelegt op het leveren van een persoonlijke en uitstekende service. Met expertise in de voornamelijk Viseu-markt ben ik hier om kopers te helpen het ideale huis te vinden en verkopers de beste waarde voor hun eigendommen te krijgen. Met een klantgerichte aanpak en gedegen kennis zorg ik voor vlotte en succesvolle vastgoedtransacties. Reken op mij om uw ervaring op de vastgoedmarkt positief en lonend te maken
Mediaanprijs
€ 115.000
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Ik ben een vastgoedadviseur (met een opleiding in onderwijs en interieur), met een enorme passie voor vastgoed. Ik ben een persoon die houdt van een persoonlijke service te bieden aan elke persoon die wil verkopen of kopen hun woning. Als u in Portugal of in het buitenland woont, kan ik u helpen uw droom te verwezenlijken. Ik behandel het gehele verkoop- of aankoopproces met de steun van advocaten en/of geaccrediteerde advocaten.
Mediaanprijs
€ 305.000
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Portugees, Engels
Actieve zoektocht naar gevraagde woningen voor aankoop en verkoop en klantopvolging op een gepersonaliseerde manier.
Mediaanprijs
€ 29.900
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Vastgoedadviseur, tot uw beschikking voor uw projecten.
Mediaanprijs
€ 60.000
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Professioneel, toegewijd, creatief, met teamgeest en verlangen om te groeien, mijn klanten zijn de eerste, rust alleen als ik hen help hun zoektocht op te lossen, zowel in de verkoop, in de aankoop of in de huurovereenkomst, zijn enkele van de kenmerken die mij definiëren! Hier bij Century21 Platinum werken we met toewijding, zijn we transparant en zijn we blij met het geluk van onze klant, we zijn een familie! Ik hoop u zowel bij de verkoop als bij de aankoop van een woning te kunnen helpen. Vastgoedadviseur zijn is een constante uitdaging en dit vertaalt zich in de relatie en samenwerking met onze klant. Wat ik je kan vertellen is dat je op mij kunt rekenen!!!
Mediaanprijs
€ 57.500
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Omdat mijn focus zal liggen op mijn koper klant of verkoper... Ik wil een hechte relatie met je opbouwen en een gepersonaliseerde monitoring, waarbij alle tijd wordt geïnvesteerd die nodig is om diep te luisteren naar uw behoeften en verwachtingen ... En meer dan het verkopen of kopen van uw huis, wil ik weten wat belangrijk is voor u en uw welzijn in dit proces. Vanaf nu zal ik samen met u een eigen communicatiekanaal creëren, gepersonaliseerd en dichtbij, zodat u permanent op de hoogte bent. Het is deze begeleiding die ik heb om u te bieden... Met de volledige ondersteuning van Zome's team van experts, krijgt u de ondersteuning van een marketing, financieel, juridisch, fiscaal, administratief, commercieel...
Mediaanprijs
€ 51.500
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Hallo! Mijn naam is Filipa Mendes, ik ben een erkende makelaar van C21 in Portugal, ik ben gespecialiseerd in de internationale markt, met name landelijke, rustieke en idyllische woningen in Midden- / Noord-Portugal. De meeste van mijn kopersklanten zijn buitenlanders, daarom werk ik het hele proces met hen samen, van het kiezen van de juiste woning tot alle problemen en uitdagingen na het kopen zijn opgelost. Ik kan u helpen om van uw avontuur van het kopen van een woning in Portugal een droom te maken! Neem contact met mij op! Hartelijke groeten!
Mediaanprijs
€ 198.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Nederlands