Spanje: 9.998 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ons team met jarenlange ervaring in de vastgoed- en bouwsector biedt voor de aankoop van een woning op het eiland Ibiza uitgebreid advies in een aangename sfeer. In samenwerking met de beste advocaten, banken en notarissen garanderen wij u een veilig en serieus aankoopproces.
Mediaanprijs
€ 4.815.000
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Italiaans
Voor onze klanten die op zoek zijn naar het kopen of huren van een woning in Torrevieja, zullen onze vriendelijke meertalige agenten en onze state-of-the-art kantoortechnologie de ervaring van het vinden van uw ideale woning een plezier en een tijdsbesparing maken. Wij begeleiden onze klanten tijdens het aankoop- of verhuurproces en voorzien hen van praktisch en juridisch advies voor, tijdens en na het selecteren van hun woning.
Mediaanprijs
€ 349.900
Te koop aangeboden
158
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Russisch
Bedrijf gewijd aan de verkoop en verhuur van onroerend goed en percelen. Promotie en bouw van gebouwen en huizen. Vastgoedhervorming. Financiering. Verzekering.
Mediaanprijs
€ 139.000
Te koop aangeboden
140
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels
Ons bedrijf werd in 2003 opgericht onder de handelsnaam L&S vastgoeddiensten, die diensten aanbieden van aan- en verkoop, verhuur, financiering en promotie van nieuwbouw aan de middellandse kust. In 2005 werd het bedrijf de eerste importeur en ontwikkelaar in Spanje van geprefabriceerde houten huizen model "sandwich paneel". In 2019 zijn we uitgebreid met de oprichting van de AVIS Real Estate and Financial Services GROUP. De vereniging bestaat uit een dynamisch, professioneel en vertrouwd team met een gemeenschappelijk doel: voldoen aan de eisen van onze klanten. Gewijd aan de promotie, aankoop, verkoop en bouw van allerlei stedelijke en rustieke onroerend goed. We hebben een breed scala aan nieuwe en tweedehands woningen, chalets en boerderijen in de hele provincie, verhuur en transfers, allemaal met de beste economische garanties in de markt het beheer van uw hypotheek om alles veel gemakkelijker voor u.
Mediaanprijs
€ 79.000
Te koop aangeboden
167
Gesproken talen
Spaans, Bulgaars, Engels
U bent net in de wereld van Mulberry Real Estate beland waar u een selectie van diensten vindt die zich inzetten om u, onze klant, te helpen. Onze toegewijde professionals die vele jaren waardevolle ervaring hebben in de vastgoedsector zijn er om u te helpen uw droomhuis te vinden. Of het nu een hoofdverblijf, tweede woning, vastgoedbeleggingen, hulp bij verhuizing, conciërge diensten, verhuur, hypotheek advies, fiscale informatie en vervoer, zullen we proberen om u te vinden wat u zoekt. Als u niet zien wat u nodig heeft op onze website neem dan contact met ons op en wij zullen een zoekopdracht uitvoeren met uw exacte specificaties. Geniet van onze website en bedankt voor het kiezen van Mulberry Real Estate www.mulberry-realestate.com
Mediaanprijs
€ 1.420.771
Te koop aangeboden
88
Gesproken talen
Engels, Spaans
Kopen, verkopen of huren is een zeer belangrijke stap. Wij willen u begeleiden in uw nieuwe "verhalen". Begin het bij ons in Valencia of Barcelona te schrijven.
Mediaanprijs
€ 472.500
Te koop aangeboden
40
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans, Pools
Apple Houses is een jong en dynamisch bedrijf, gevormd door een meertalig team met een lange achtergrond in de nationale en internationale vastgoedsector. Wij bieden "à la carte" diensten die beginnen met het zorgvuldig bestuderen van de behoeften van onze klanten en doorgaan met advies, bemiddeling en beheer in vastgoedtransacties.
Mediaanprijs
€ 930.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Ons bedrijf wordt gevormd door een jong en dynamisch professioneel team met een gemeenschappelijk doel: voldoen aan de eisen van onze klanten. Het doel van het bedrijf is: de promotie, aankoop, verkoop en bouw van alle soorten stedelijk en rustiek onroerend goed. Een jong bureau met deskundige en dynamische professionals. We hebben een breed scala aan onroerend goed van nieuwe huizen en 2e hand, chalets en finca's in de hele provincie Alicante (TORREVIEJA, LA MATA, GUARDAMAR, ORIHUELA COSTA) WE BEHEREN UW NIE EN HET OPENEN VAN EEN BANKREKENING.
Mediaanprijs
€ 106.450
Te koop aangeboden
82
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Pools, Roemeens, Russisch