Spanje: 9.981 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ik werk al meer dan 6 jaar op Ibiza, als makelaar, en ik heb geleerd dat het vinden van huizen niet alleen deel uitmaakt van mijn werk. Het is het vinden van de meest geschikte woning die in de buurt komt van de behoeften van mijn klanten. Ik bied het volledige scala aan diensten voor kopers - van hypotheken tot het einde - after-sales services (alquulers, onderhoud, vastgoedbeheer, enz.) Iedereen heeft een droom en de hare is om u te helpen uw ideale huis te vinden en te werken als het beste makelaarskantoor op Ibiza. Na meer dan 3 jaar op het eiland te hebben doorgebracht en de meest afgelegen plekken te hebben verkend, maakt niet alleen de prachtige eigendommen en talloze huizen die u op dit portaal vindt, haar uw beste metgezel, maar ook haar passie, eigenzinnigheid en grote motivatie om dit toevluchtsoord te vinden waarin u zich gelukkig zult voelen. Dit is voor haar meer dan bevredigend. Het hebben van een hechte kring van professionals, waaronder adviseurs, experts op het gebied van bankhypotheken, huisvoorbereidingsteams, ontwerpers, architecten, reparatie- en onderhoudsspecialisten, zal uw reis naar het vinden van uw droomhuis gemakkelijker en stressvrij maken. Stelt u zich eens voor dat u een toegewijde agent heeft die er alles aan doet om u op weg te helpen, iemand die 100% naar uw behoeften luistert en zijn tijd niet verspilt. Iemand die precies weet wat je wilt en niet stopt voordat hij het voor je heeft. Want voor haar ben je meer dan speciaal en er is niets dat je leven gemakkelijker maakt dan je verzorgd, begeleid en geadviseerd te voelen bij een van de belangrijkste beslissingen in het leven: het kiezen van het huis van je dromen in het paradijs van Ibiza.
Mediaanprijs
€ 1.600.000
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Spaans, Bulgaars, Engels, Russisch
NAVIL Real Estate is een familiebedrijf in Granada dat sinds 1975 haar gasten een aangenaam en rustig verblijf biedt in haar appartementen in de stad Almuñécar, Sexitana. Deze appartementen bevinden zich voornamelijk aan de 1e Playa de Velilla, de mooiste baai aan de Costa Tropical van Granada. Het bedrijf biedt echter ook appartementen in andere delen van de stad en herenhuizen die interessant kunnen zijn voor onze klanten. Daarnaast biedt NAVIL Real Estate gemeubileerde appartementen in verschillende gebouwen aan het strand, zoals Aquapark (tegenover het waterpark 'Aquatropisch'), Velimar, Necora, Los Ramos, Cala Velilla, Marisa, Torre Velilla (naast het strand van Tesorillo), Blokken 5, 6 en 7 van Playa Velilla, Intiyan, TAO en de Residencial 'Galera Playa' (luxe appartementen voor klanten die ze nodig hebben). De meeste appartementen bieden een gemeenschappelijk zwembad tijdens het zomerseizoen. Ten slotte bieden wij een breed scala aan diensten (onderhoud, autoverhuur, schoonmaakservice, wasservice, taxi naar de luchthaven van Malaga) om uw verblijf aan de Costa Tropical zo aangenaam en aangenaam mogelijk te maken.
Mediaanprijs
€ 154.500
Te koop aangeboden
57
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Als lid API (Real estate agent), Spanje, Nº603, hebben we een aantal van de eigenschappen geselecteerd die we het meest representatief vinden, maar we hebben er nog veel meer. U hoeft alleen contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze webpagina www.calador.es en wij zullen u helpen en beoordelen met betrekking tot de verkoop of aankoop van een woning. We hebben vele jaren ervaring in het gebied en onze meertalige medewerkers zullen u adviseren over al deze kwesties die soms een beetje ingewikkeld worden; transactiezekerheid , registratie-informatie , waarderingen, belastingen, financieringsinformatie , planningsinformatie enz. , en onnodig te zeggen, altijd op een hartelijke, duidelijke en transparante manier. WIJ WACHTEN OP UW BEZOEK! Cala d'Or van Inmobiliaria
Mediaanprijs
€ 877.000
Te koop aangeboden
66
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Duits, Engels, Frans
Ik ben Simone Blotni, uw vertrouwde vastgoedadviseur en interieurontwerper in DÉNIA (Alicante), een prachtige kuststad tussen zee en bergen met Puerto en de jachthaven, 'Stad van de gastronomie / aangewezen UNESCO Creative City', gelegen aan de Costa Blanca / Spanje, een veelgevraagde permanente toeristische en residentiële regio, ideale plek voor uw investering in onroerend goed. Ik bied uitstekende eigenschappen voor directe verkoop van gerenommeerde bouw- en ontwikkelaarsbedrijven of prachtige re-release eigenschappen, die worden gekenmerkt door het voldoen aan veeleisende eisen en verwachtingen en het voldoen aan de belangrijkste aspecten om te genieten van de prachtige mediterrane levensstijl en leven op uw eigen manier, in uw vrije stijl ... LEEF JE DROOM. In elke vastgoedtransactie waardeer ik een lange professionele carrière, met een begin in Berlijn / Duitsland en oefenen in Denia met meer dan 20 jaar ervaring in de sectoren onroerend goed en interieurontwerp op hetzelfde moment. Persoonlijke aandacht en 360º diensten binnen handbereik, speciaal ontworpen om de verkoop een aangename ervaring te maken voor de koper, als verkoper. WORD LID VAN PRIME.
Mediaanprijs
€ 315.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels
We hebben een breed portfolio van appartementen, huizen, kantoren en commerciële gebouwen in de provincie Girona.
Mediaanprijs
€ 1.280.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Ik geef professioneel advies bij de aankoop van vastgoedactiva internationaal in gebieden zoals Colombia, de VS (Florida) en Spanje.
Mediaanprijs
€ 485.354
Te koop aangeboden
48
Gesproken talen
Spaans
Mijn naam is Aitor en ik werk als Chartered Real Estate Agent: API A13245 en AICAT 10900 vanuit Barcelona. Naast het presenteren van de eigenschappen van mijn website bied ik u personal shopper service in Catalonië toegang tot de gehele vastgoedmarkt.
Mediaanprijs
€ 1.750.000
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Spaans, Engels
Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector werd Propiedad Esteph een van de toonaangevende makelaarskantoren aan de Costa del Sol, met een onberispelijke reputatie voor onze persoonlijke service aan onze klanten en medewerkers. Wij zetten ons in voor een adviserende aanpak vanaf het eerste contact tot en met de aftersalesperiode. We bestuderen de behoeften van onze klanten zorgvuldig voordat we een onroerend goed aanbieden, en we bieden hen op een volledig onpartijdige manier juridisch en fiscaal advies, evenals een renovatie- en decoratieafdeling. Met onze professionele service bieden wij begeleiding en zijn wij in staat om u de juiste woning tegen de juiste prijs aan te bieden. Wij bieden een breed portfolio van verschillende prijsklassen en soorten onroerend goed, van luxe villa's tot vrijstaande huizen, herenhuizen, appartementen, grond; zowel te koop als te huur in de beste wijken van Marbella en omgeving. Ons team van professionals is opgeleid om in verschillende talen te werken (Spaans, Engels, Frans en Italiaans), waardoor we speciale aandacht kunnen besteden aan alle fasen van het aankoop-, verkoop- of verhuurproces en een uitzonderlijke service kunnen bieden. Onze reputatie gaat ons voor en onze oriëntatie op klanttevredenheid is jaar na jaar onze beste referentie geworden, wat aantoont dat Esteph Property waarde en vertrouwen creëert.
Mediaanprijs
€ 620.000
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans, Italiaans
Wij bieden u exclusieve diensten en de beste selectie van woningen te koop in Monte Pego op slechts een paar minuten van de zandstranden, golf Oliva Nova en de jachthaven van Denia. Wij begeleiden u bij alle stappen tijdens uw project. Onze transacties worden verwerkt door een trustbedrijf en een gespecialiseerde advocaat waarmee u met volledige gemoedsrust een veilige aankoop doen.
Mediaanprijs
€ 350.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans