Spanje: 9.998 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Tenerife Residential heeft een professionele afdeling van vastgoedbeheerders gekwalificeerd met uitgebreide ervaring en kennis in de vastgoedmarkt sector. Onze filosofie is gebaseerd op een professionele en gepersonaliseerde behandeling aan elk van onze klanten om te voldoen aan hun verzoeken met het juiste beheer voor de gevraagde vereisten. De persoon of het bedrijf dat appartementen, flats, chalets, boerderijen, percelen, enz. zelfs andere soorten beleggingsgerichte activa in residentiële, stedelijke, industriële of binnen de toeristische sector, zoals aparthotels en hotels of grond voor de ontwikkeling van deze projecten, u de zekerheid hebben dat u in handen bent van professionele experts in de sector die uw werk en inspanning naar een doel zullen sturen: dat onze klanten tevreden zijn met ons management. Wij zijn ons bewust van het belang en de verantwoordelijkheid van ons werk, zodat wij u alle mogelijke middelen bieden om ervoor te zorgen dat uw vastgoedbedrijf op een veilige, optimale en kosteneffectieve manier wordt uitgevoerd.
Mediaanprijs
€ 271.000
Te koop aangeboden
116
Gesproken talen
Spaans, Tsjechisch, Engels, Slowaaks
Bij SANDE LIVING zijn we duidelijk over de waarde van het helpen van onze klanten in verschillende aspecten: 1º.- Wij bieden een complete zoekservice voor de beste gepersonaliseerde vastgoedactiva, om precies te vinden wat de klant nodig heeft. 2de. - We houden van architectuur, als een waarde "intrinsieke waarde" van het vastgoedsysteem, het creëren van unieke projecten met de meest gerenommeerde architecten ter wereld, om uw huis te helpen een grote toegevoegde waarde te hebben. 3º.- We houden van de planeet, dus onze projecten zullen altijd een duurzaamheidscertificaat hebben, breeam of PassiHaus. 4.- We houden ervan om een service te bieden en een community met onze klanten te creëren, hen te helpen bij elk type after-sales service en ecologische producten, alleen toegankelijk voor onze klanten. Als u zich geïdentificeerd voelt met onze waarden, wachten we op u om u te helpen en u te helpen in uw behoeften.
Mediaanprijs
€ 1.850.000
Te koop aangeboden
29
Gesproken talen
Spaans, Engels
Albium - Properties in Barcelona is een familiebedrijf dat als hoofdactiviteit is begonnen met de promotie en bouw van vastgoedprojecten. De start van de activiteit is in de jaren 70. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn geografische activiteit ontwikkeld en uitgebreid, zich gepositioneerd, ook in de stad Barcelona, terwijl het zijn activiteiten in 3 gebieden diversifiërde. Makelaardij Binnen het vastgoedgebied voeren wij de volgende activiteiten uit: bemiddeling bij verkoop en huurkoop (seizoensgebonden of lang verblijf), taxatie van onroerend goed, exclusieve dienstverlening van het zoeken naar onroerend goed aan kopers (Personal Shopper), verhuurbeheer en beleggingsadvies. Vermogensbeheer Wij voeren een uitgebreid beheer van de activa uit: economisch, financieel, juridisch, commercieel en operationeel (waaronder het integraal onderhoud van gebouwen, leveringen en verzekeringen). Alle Albium-ervaring tot uw dienst om u het beste rendement op uw investering te garanderen. Toeristische accommodatie Aanvankelijk het beheren van toeristische appartementen in Barcelona stad. Vandaag de dag richten we ons op de exploitatie van landelijke toeristische accommodatie in de omgeving van Montseny. We hebben ons eigen uitgebreide rehabilitatieproject uitgevoerd en opereren onder het landelijke merk Montseny.
Mediaanprijs
€ 400.000
Te koop aangeboden
29
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Italiaans
Het kopen van een huis of appartement in Spanje is voor veel mensen een droom. Maar velen wagen de sprong niet. Daarom begeleid ik u in alle fasen van dit aankoopproces en breng ik u in contact met kwaliteitspartners. Ik stel u voor om de schakel en de garant te staan voor uw investeringsproject of leven in Spanje.
Mediaanprijs
€ 930.000
Te koop aangeboden
48
Gesproken talen
Frans, Engels
wij bij Luxsol Estates zijn trots op een cultuur gericht op klantenservice. Wij geven om de rechten van zowel kopers als verkopers en we nemen uw financiële beslissingen met betrekking tot onroerend goed serieus. Ons doel is om onze kopers en verkopers door het hele proces te begeleiden en een veilige en eerlijke behandeling te verzekeren. Luxsol Estates biedt u toegang tot een breed scala aan eigenschappen via makelaarspartnerschappen waarbij we uw zoekopdracht aanpassen aan uw behoeften. U maakt kennis met de dynamiek van de huidige markt en beschikbare woningen. Onze agenten zijn gemakkelijk bereikbaar om met u samen te werken en bieden een niveau van professionaliteit en aandacht voor detail. We helpen u ook via onze relaties met advocaten, banken, hypotheekmakelaars, vastgoedexperts en bouwers om de nodige expertise te bieden om u te helpen de meest geïnformeerde beslissing te nemen. Uw zoektocht naar uw droomhuis begint hier. Jij droomt het, wij vinden het. Zet de eerste stap door vandaag nog contact met ons op te nemen
Mediaanprijs
€ 497.500
Te koop aangeboden
70
Gesproken talen
Engels, Duits, Spaans, Frans, Hindi, Indonesisch, Maleis, Turks
Als je het wilt, hebben we het voor je gevonden. Wij zijn specialisten op het gebied van Marbella, Benahavis en Estepona.
Mediaanprijs
€ 1.240.000
Te koop aangeboden
41
Gesproken talen
Spaans, Engels
Bij Magenta Living is elk vastgoedproject een levensproject, daarom doet ons team meer dan alleen de verkoop en verhuur van onroerend goed beheren. Wij helpen u essentiële doelen te bereiken door u een ervaring te bieden die zo aangenaam, vloeiend en stressvrij mogelijk is, door middel van een transparant en duidelijk proces. En ook, liefst, in uw taal...
Mediaanprijs
€ 482.500
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans, Italiaans
Als lid API (Real estate agent), Spanje, Nº603, hebben we een aantal van de eigenschappen geselecteerd die we het meest representatief vinden, maar we hebben er nog veel meer. U hoeft alleen contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze webpagina www.calador.es en wij zullen u helpen en beoordelen met betrekking tot de verkoop of aankoop van een woning. We hebben vele jaren ervaring in het gebied en onze meertalige medewerkers zullen u adviseren over al deze kwesties die soms een beetje ingewikkeld worden; transactiezekerheid , registratie-informatie , waarderingen, belastingen, financieringsinformatie , planningsinformatie enz. , en onnodig te zeggen, altijd op een hartelijke, duidelijke en transparante manier. WIJ WACHTEN OP UW BEZOEK! Cala d'Or van Inmobiliaria
Mediaanprijs
€ 750.000
Te koop aangeboden
51
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Duits, Engels, Frans
Ons bedrijf wordt gevormd door een jong en dynamisch professioneel team met een gemeenschappelijk doel: voldoen aan de eisen van onze klanten. Het doel van het bedrijf is: de promotie, aankoop, verkoop en bouw van alle soorten stedelijk en rustiek onroerend goed. We hebben een breed scala aan onroerend goed van nieuwe en 2e hands huizen, villa's en finca's in de hele provincie, verhuur en transfers, allemaal met de beste economische garanties op de markt tot 100% van een krediet en hypotheek, zodat u ze kunt verwerven.
Mediaanprijs
€ 139.500
Te koop aangeboden
37
Gesproken talen
Spaans