Spanje: 10.000 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij bieden u exclusieve diensten en de beste selectie van woningen te koop in Monte Pego op slechts een paar minuten van de zandstranden, golf Oliva Nova en de jachthaven van Denia. Wij begeleiden u bij alle stappen tijdens uw project. Onze transacties worden verwerkt door een trustbedrijf en een gespecialiseerde advocaat waarmee u met volledige gemoedsrust een veilige aankoop doen.
Mediaanprijs
€ 369.000
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans
Mediaanprijs
€ 1.912.500
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Spaans
Wij kunnen u een breed scala aan diensten met een hoge toegevoegde waarde aanbieden om uw woning te koop of te huur te beheren.
Mediaanprijs
€ 167.900
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Spaans, Engels
Welkom bij ons kantoor in Sotogrande! Wij zijn het bureau voor veeleisende gezinnen die op zoek zijn naar uitmuntendheid in hun huis. We begrijpen dat het kopen van een woning een belangrijke beslissing is en we zijn er om u te helpen uw perfecte huis te vinden. Ons uitgebreide portfolio van villa's en appartementen in en rond Sotogrande biedt u een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen. Van luxe villa's met een prachtig uitzicht op zee tot gezellige appartementen in exclusieve wooncomplexen, we hebben woningen die passen bij de smaak en behoeften van elke klant. Daarnaast zetten we ons ook in om huiseigenaren te helpen die hun villa's en appartementen in de omgeving willen verkopen. Ons deskundige marketing- en verkoopteam zal verantwoordelijk zijn voor het effectief promoten van uw woning en het vinden van potentiële kopers, waardoor een succesvolle transactie wordt gegarandeerd. Bij ons bureau zijn we trots op het bieden van persoonlijke en toegewijde service aan elke klant. We begrijpen dat elk gezin andere eisen en smaken heeft, dus we werken nauw met u samen om uw behoeften te begrijpen en de woning te vinden die perfect bij uw dromen past. Mis de kans niet om de Sotogrande-ervaring te beleven! Dit exclusieve gebied van de Costa del Sol biedt een breed scala aan activiteiten en diensten, van golfbanen van wereldklasse tot spectaculaire stranden en een bruisend nachtleven. Sotogrande is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een verfijnde en levendige levensstijl. Kortom, als u op zoek bent naar uitmuntendheid in uw volgende huis of hulp nodig heeft bij het verkopen van uw woning in Sotogrande, dan is ons bureau uw vertrouwde bondgenoot. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomhuis vinden of u helpen uw woning succesvol te verkopen. Welkom bij het bureau voor veeleisende gezinnen die op zoek zijn naar uitmuntendheid in Sotogrande!
Mediaanprijs
€ 908.400
Te koop aangeboden
40
Gesproken talen
Spaans, Engels
Als je het wilt, hebben we het voor je gevonden. Wij zijn specialisten op het gebied van Marbella, Benahavis en Estepona.
Mediaanprijs
€ 560.000
Te koop aangeboden
67
Gesproken talen
Spaans, Engels
Het onroerend goed Portugal Prestige Properties werd opgericht in 2000 met als doel het vastgoed van referentie te zijn. We onderscheiden ons door onze inzet voor technologische ontwikkeling en zijn aanwezig in ongeveer 220 nationale en buitenlandse portalen en persoonlijke pagina's. We bieden gepersonaliseerde monitoring, we creëren oplossingen op maat van elke klant. Wij beheren meer dan 2.000 eigendommen van particulieren, bedrijven, bankieren en partnerschappen. Al onze professionals zorgen voor een strikt beheer van bemiddelingscontracten en aan- en verkoopprocessen. Tot slot adviseren we al onze klanten, we gebruiken ook moderne en geautomatiseerde middelen voor business management. We zetten onszelf in de plaats van de klant of koper en behandelen hem zoals we zouden willen worden behandeld, door middel van een veilige en familiale service.
Mediaanprijs
€ 630.000
Te koop aangeboden
358
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Apple Houses is een jong en dynamisch bedrijf, gevormd door een meertalig team met een lange achtergrond in de nationale en internationale vastgoedsector. Wij bieden "à la carte" diensten die beginnen met het zorgvuldig bestuderen van de behoeften van onze klanten en doorgaan met advies, bemiddeling en beheer in vastgoedtransacties.
Mediaanprijs
€ 600.000
Te koop aangeboden
25
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Makelaarskantoor voor de Costa Blanca Luxe eigendommen, nieuwbouw en wederverkoop
Mediaanprijs
€ 687.000
Te koop aangeboden
94
Gesproken talen
Spaans, Engels, Nederlands, Chinees (Mandarijn)
Your Medina Home, specialisten in de vastgoedsector aan de Costa del Sol. Met een Zweeds-Arabische achtergrond en een internationale oriëntatie hebben we ons gevestigd in deze prachtige regio van Spanje om onze klanten de meest uitzonderlijke service en unieke ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van onroerend goed. Onze ervaring in de vastgoedmarkt stelt ons in staat om een brede selectie van hoogwaardige eigendommen aan te bieden, van luxe appartementen en spectaculaire villa's tot grond en commercieel onroerend goed. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we de woning vinden die het beste bij hun behoeften en wensen past. Vanuit ons kantoor in Fuengirola zal ons team, bestaande uit professionals met uitgebreide ervaring in de sector, u helpen de beste beslissingen te nemen in elk van de operaties, met eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid, wat tot uiting komt in onze focus op het bieden van persoonlijke aandacht en een veilige en bevredigende winkelervaring. Veilige en bevredigende aankoop.
Mediaanprijs
€ 405.000
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Spaans, Arabisch, Engels, Frans