Spanje: 10.000 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij bieden u exclusieve diensten en de beste selectie van woningen te koop in Monte Pego op slechts een paar minuten van de zandstranden, golf Oliva Nova en de jachthaven van Denia. Wij begeleiden u bij alle stappen tijdens uw project. Onze transacties worden verwerkt door een trustbedrijf en een gespecialiseerde advocaat waarmee u met volledige gemoedsrust een veilige aankoop doen.
Mediaanprijs
€ 350.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans
Mediaanprijs
€ 1.912.500
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Spaans
Welkom bij ons kantoor in Sotogrande! Wij zijn het bureau voor veeleisende gezinnen die op zoek zijn naar uitmuntendheid in hun huis. We begrijpen dat het kopen van een woning een belangrijke beslissing is en we zijn er om u te helpen uw perfecte huis te vinden. Ons uitgebreide portfolio van villa's en appartementen in en rond Sotogrande biedt u een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen. Van luxe villa's met een prachtig uitzicht op zee tot gezellige appartementen in exclusieve wooncomplexen, we hebben woningen die passen bij de smaak en behoeften van elke klant. Daarnaast zetten we ons ook in om huiseigenaren te helpen die hun villa's en appartementen in de omgeving willen verkopen. Ons deskundige marketing- en verkoopteam zal verantwoordelijk zijn voor het effectief promoten van uw woning en het vinden van potentiële kopers, waardoor een succesvolle transactie wordt gegarandeerd. Bij ons bureau zijn we trots op het bieden van persoonlijke en toegewijde service aan elke klant. We begrijpen dat elk gezin andere eisen en smaken heeft, dus we werken nauw met u samen om uw behoeften te begrijpen en de woning te vinden die perfect bij uw dromen past. Mis de kans niet om de Sotogrande-ervaring te beleven! Dit exclusieve gebied van de Costa del Sol biedt een breed scala aan activiteiten en diensten, van golfbanen van wereldklasse tot spectaculaire stranden en een bruisend nachtleven. Sotogrande is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een verfijnde en levendige levensstijl. Kortom, als u op zoek bent naar uitmuntendheid in uw volgende huis of hulp nodig heeft bij het verkopen van uw woning in Sotogrande, dan is ons bureau uw vertrouwde bondgenoot. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomhuis vinden of u helpen uw woning succesvol te verkopen. Welkom bij het bureau voor veeleisende gezinnen die op zoek zijn naar uitmuntendheid in Sotogrande!
Mediaanprijs
€ 896.800
Te koop aangeboden
39
Gesproken talen
Spaans, Engels
Als je het wilt, hebben we het voor je gevonden. Wij zijn specialisten op het gebied van Marbella, Benahavis en Estepona.
Mediaanprijs
€ 569.500
Te koop aangeboden
66
Gesproken talen
Spaans, Engels
Apple Houses is een jong en dynamisch bedrijf, gevormd door een meertalig team met een lange achtergrond in de nationale en internationale vastgoedsector. Wij bieden "à la carte" diensten die beginnen met het zorgvuldig bestuderen van de behoeften van onze klanten en doorgaan met advies, bemiddeling en beheer in vastgoedtransacties.
Mediaanprijs
€ 690.000
Te koop aangeboden
25
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Het onroerend goed Portugal Prestige Properties werd opgericht in 2000 met als doel het vastgoed van referentie te zijn. We onderscheiden ons door onze inzet voor technologische ontwikkeling en zijn aanwezig in ongeveer 220 nationale en buitenlandse portalen en persoonlijke pagina's. We bieden gepersonaliseerde monitoring, we creëren oplossingen op maat van elke klant. Wij beheren meer dan 2.000 eigendommen van particulieren, bedrijven, bankieren en partnerschappen. Al onze professionals zorgen voor een strikt beheer van bemiddelingscontracten en aan- en verkoopprocessen. Tot slot adviseren we al onze klanten, we gebruiken ook moderne en geautomatiseerde middelen voor business management. We zetten onszelf in de plaats van de klant of koper en behandelen hem zoals we zouden willen worden behandeld, door middel van een veilige en familiale service.
Mediaanprijs
€ 630.000
Te koop aangeboden
358
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Makelaarskantoor voor de Costa Blanca Luxe eigendommen, nieuwbouw en wederverkoop
Mediaanprijs
€ 687.000
Te koop aangeboden
94
Gesproken talen
Spaans, Engels, Nederlands, Chinees (Mandarijn)
Vanuit Spaanse kust zetten wij ons in om u de hoogste vakbekwaamheid, specialistische kennis en een lange ervaring in de sector aan te bieden. Daarnaast zijn wij uw perfecte partner, met een uitstekende klantenservice. Wij weten dat het kopen of huren van een woning een grote stap voor u is. Wij willen u vergezellen in deze zeer belangrijke beslissing. Wij bieden u een informatiedienst waar u onze vastgoedportefeuille bekijken. Wij kunnen u ook helpen in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen die nodig zijn voor de aankoop van woningen, of u nu wilt verhuizen naar Spanje of als u een woning wilt verkopen of kopen.
Mediaanprijs
€ 145.000
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Spaans, Frans
Your Medina Home, specialisten in de vastgoedsector aan de Costa del Sol. Met een Zweeds-Arabische achtergrond en een internationale oriëntatie hebben we ons gevestigd in deze prachtige regio van Spanje om onze klanten de meest uitzonderlijke service en unieke ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van onroerend goed. Onze ervaring in de vastgoedmarkt stelt ons in staat om een brede selectie van hoogwaardige eigendommen aan te bieden, van luxe appartementen en spectaculaire villa's tot grond en commercieel onroerend goed. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we de woning vinden die het beste bij hun behoeften en wensen past. Vanuit ons kantoor in Fuengirola zal ons team, bestaande uit professionals met uitgebreide ervaring in de sector, u helpen de beste beslissingen te nemen in elk van de operaties, met eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid, wat tot uiting komt in onze focus op het bieden van persoonlijke aandacht en een veilige en bevredigende winkelervaring. Veilige en bevredigende aankoop.
Mediaanprijs
€ 405.000
Te koop aangeboden
22
Gesproken talen
Spaans, Arabisch, Engels, Frans
Welkom bij My Home Abad Velasco, uw vertrouwde makelaar in Madrid. We zijn er trots op om verhuur- en verkoopdiensten aan te bieden voor alle soorten onroerend goed, aangepast aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten. Bij My Home Abad Velasco begrijpen we dat het kopen, verkopen of huren van een woning een belangrijke beslissing is, daarom doen we er alles aan om u een professionele en persoonlijke service te bieden. Ons team van vastgoedexperts is er om u bij elke stap te adviseren en te begeleiden, zodat u verzekerd bent van een bevredigende ervaring.
Mediaanprijs
€ 200.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Spaans